Van'da kurtarma çalışmasına katılan askere ateş açıldı

evrenakbunar

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
twitter.com
Adı
Evren
Soyadı
AKBUNAR
Van Başkale’de dün akşam saatlerinde askeri bir araca teröristler tarafından el yapımı bomba atıldı.

Askeri birlikler, depremde enkaz altında kalan vatandaşlara yardım etmek için çalışırken durumdan yararlanmak isteyen teröristlerin askeri karakola taciz ateşi açtığı da belirtildi. Saldırıda 4 askerin yaralandığı kaydedilirken, yaralıların askeri ambulans helikopterlerle Van asker hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

Kaynak: Milliyet

oLdness_07

Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
ESER
Soysuzluğun bu kadarı artık şerefsizler...Van'daki vatandaşta inşallah bunu görür.Sizin için savaşıyoruz yalanıyla depremzedeler yardımı bırak yardım edene de köstek oluyor kansızlar.Allah tez zamanda sonlarını getirir inşallah

mustafaozden2

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özden
Yok abi bunlar dinden imandan cikmis...Allah cezalarini en kisa zamanda verecek hic süphem yok...

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
İsmail ESER' Alıntı:
Soysuzluğun bu kadarı artık şerefsizler...Van'daki vatandaşta inşallah bunu görür.Sizin için savaşıyoruz yalanıyla depremzedeler yardımı bırak yardım edene de köstek oluyor kansızlar.Allah tez zamanda sonlarını getirir inşallah

E

elaziz2316

Guest
    Allahım gücüne gitmez inşallah. Ama bunlar insan olamaz. Domuz bile durup duruken insana saldırmıyor. Gerçekten bu şerefsizlere söyleyecek söz bulamıyorum.

Allahım bu yaratıklara belaların, cezaların en büyüğünü vereceğinden hiç şüphemiz yok.

alkaner34

Yeni Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
alkaner
s.a
burdaki niçe abi ve kardeşlerim belki fazlasıyla okumuşlardır
gün görmüş hayatı her yönüyle tanıyan tecrübeli birer bu vatanın evlatları
degilmi
ama halen PKK  KÜRDÜ    ayırt edemeyecek kadar bilincsizce ön yargılı insanlar görüyorum
ayırt  edebilseler bile ön yargılı zihniyetini sürdüren niçe insanlar var bölücülügün başka adı bu degilmi
vanda hayatını kaybeden malını mülkünü geleçegini kaybeden şerefsizler hariç şerefli insan hiçmi yoktu
yoksa pkk gerekirse sivilleri de vurun diyen şerefsiz başkanları veya  hangi itse  onun gibi
kurunun yanında yaştamı ölsün diyen zihniyet halen içimizdeyse nasıl birlik olacagız nasıl ay yıldızı torunlarımızla dalganladıracagız
yapmayın etmeyin bir vatan degil tek insan vatandır vatanı için mücadele edendir her kes elinden gelen sagduyuyu metaneti kaybetmesin
depremde hayatını kaybedenleri rahmetle anıyorum
saygılarımla
sürcü ihsan ettiysem affola

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
alkaner34' Alıntı:
s.a
burdaki niçe abi ve kardeşlerim belki fazlasıyla okumuşlardır
gün görmüş hayatı her yönüyle tanıyan tecrübeli birer bu vatanın evlatları
degilmi
ama halen PKK  KÜRDÜ    ayırt edemeyecek kadar bilincsizce ön yargılı insanlar görüyorum
ayırt  edebilseler bile ön yargılı zihniyetini sürdüren niçe insanlar var bölücülügün başka adı bu degilmi
vanda hayatını kaybeden malını mülkünü geleçegini kaybeden şerefsizler hariç şerefli insan hiçmi yoktu
yoksa pkk gerekirse sivilleri de vurun diyen şerefsiz başkanları veya  hangi itse  onun gibi
kurunun yanında yaştamı ölsün diyen zihniyet halen içimizdeyse nasıl birlik olacagız nasıl ay yıldızı torunlarımızla dalganladıracagız
yapmayın etmeyin bir vatan degil tek insan vatandır vatanı için mücadele edendir her kes elinden gelen sagduyuyu metaneti kaybetmesin
depremde hayatını kaybedenleri rahmetle anıyorum
saygılarımla
sürcü ihsan ettiysem affola
PKK ve köpekleri Hakkaride, şırnakta, batmanda diyarbakırda, van da miting yaptıgında şehirler sanki boşalıyor herkez miting alanında oluyor, mitinge gitmeyen, vatanına milletine düşkün masum insanlarımız, hain olmayan insanlarımızdan başka kimseyi evinde bulamazsın...