Arkadaşlar canım acayip şekilde sıkkın. Geçen pazar bazı çiftlerim tüye girdi diye dişileri salmaya çektim. Neyse hem hayvanlar dinlenir dedim çünkü yumurtadan yeni kalktı hepsi diğer takımlarla devam ederim onlar tüyden çıkana kadar diye düşünüyordum kiiii dün acı bir gerçekle karşılaştım.Tüm takımlar tüye girmiş yaaa crying crying crying crying hepsi aynı anda tüydeler crying crying crying nasıl canım sıkıldı nasıl moralim bozuldu bilemezsiniz neeee neeee neeee
Şimdi;
1-Tüm dişilerim salmada, erkekler kendi kafeslerinde duruyor. Banyoyu koyacağım. banyo her gün takılı kalsın mı? içine elma sirkesi koyacağım 2 damla sizce yeterli mi?
2-Vitamin takviyeleri yapıyorum süper-vit (2 gün sade su 2 gün süper-vit'li su) ve e-vit (3 günde bir mamalarına) veriyorum sizce başka bir şeye gerek var mı?
3- Mamanın içindeki yumurta miktarını biraz daha arttırmayı düşünüyorum ekstra protein takviyesi amacıyla...salmada mürekkep balığı kabuğu var...
Unuttuğum fazla veya eksik yaptığım bir şey var mı???
Şimdi;
1-Tüm dişilerim salmada, erkekler kendi kafeslerinde duruyor. Banyoyu koyacağım. banyo her gün takılı kalsın mı? içine elma sirkesi koyacağım 2 damla sizce yeterli mi?
2-Vitamin takviyeleri yapıyorum süper-vit (2 gün sade su 2 gün süper-vit'li su) ve e-vit (3 günde bir mamalarına) veriyorum sizce başka bir şeye gerek var mı?
3- Mamanın içindeki yumurta miktarını biraz daha arttırmayı düşünüyorum ekstra protein takviyesi amacıyla...salmada mürekkep balığı kabuğu var...
Unuttuğum fazla veya eksik yaptığım bir şey var mı???