Verilen Bilgi Dogru Mu acaba

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Gecen üretici bir abinin yaninda idim ayni zamanda kendisi petshop sahibidir ben mama tarifini söyledim oda bana yyumurta ile havuç ayni anda verilmez mama çok nemli olur hayvan ishal olur dedi acaba doğru mu yardim ederseniz sevinirim
Sevgiler Saygilar

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Aynı anda verilebilir, ayrıda verilebilir. Aynı anda veriyorsan nemini elbette ayarlamalısın fazla bisküvi ekleyerek. Havuçsuz ver gitsin. Havucu sade olarakta ayrı şekilde verebilirsin. Mısır unur pirinç unu galete unu gibi şeyler katabilirsin mamaya.

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
memetin dedi gibi bi sikinti olmaz biskuviyi veya kuru ekmek kırìtìsı koyarak ayarlanabilir havucu sade olarak kumese assanda olur .

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Çok saolun yani önemli olan ikisininde vericeksek nemini iyi ayarlamamiz gerekiyor  :)

yavuz77

Takipçi Üyemiz
Adı
volkan
Soyadı
yavuz
benım kuslara mamanın ıcıne havucu koyunca mamayı yemıyorlar ama kafese asınca havucu hucum bende anlamadım zorlamıyom zaten mamaya havuc koymuyom sade verıyom oluyor bıttıyor :)

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Volkan YAVUZ' Alıntı:
benım kuslara mamanın ıcıne havucu koyunca mamayı yemıyorlar ama kafese asınca havucu hucum bende anlamadım zorlamıyom zaten mamaya havuc koymuyom sade verıyom oluyor bıttıyor :)
volkan abi sen mamaya ne koyuyorsun özel tarif yoksa söyler misin .d

yavuz77

Takipçi Üyemiz
Adı
volkan
Soyadı
yavuz
ozel bırsey koynuyorum yumurta cıcı bebe bıraz cevız kecı boynuzu bende sıteden aldım tarıfı ama dedıgım gıbı havuz koyunca bırak yemeyı yemlıge gıtmıyorlar saka gıbı bende butun verıyorum  sıtede cok guzel tarıfler var kolay gelsın

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Volkan YAVUZ' Alıntı:
ozel bırsey koynuyorum yumurta cıcı bebe bıraz cevız kecı boynuzu bende sıteden aldım tarıfı ama dedıgım gıbı havuz koyunca bırak yemeyı yemlıge gıtmıyorlar saka gıbı bende butun verıyorum  sıtede cok guzel tarıfler var kolay gelsın
Çok saol Volkan abi  :) Birde bugün bu tarifi deniyelim :)

yavuz77

Takipçi Üyemiz
Adı
volkan
Soyadı
yavuz
Deniz YILMAZ...' Alıntı:
Çok saol Volkan abi  :) Birde bugün bu tarifi deniyelim :)
    ilk once yenıyordu ama bır kac kereden sonra alıstılar normal rutınde ver bır sure sonra yemeye baslıyorlar