VETERİNER GÖZÜYLE (K,A)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Emeğine sağlık Kemal abi...yazıları okudum ve birşey beni çok acaip derecede şok etti  scared . Bu veteriner doktorumuza saygım sonsuz, lakin http://www.veterinerizmir.com/makaleler/?p=32 olan yazısında yiyecekler kısmında bir satırda yazılanlar çok acaip, aynen şüyle diyor

ARADA BİR :MEYVE SUYU,PEKSİMET,PİŞMİŞ PATATES,MAKARNA YASSI,YAĞSIZ PİŞMİŞ ET,PİŞMİŞ YUMURTA SARISI,KURU EKMEK,YOĞURT,ILIK MEYVE ÇAYLARI

...abi, yağsız pişmiş et ne iş yav? confusedtw ...yoğurt ayrı bir  icon_wall   

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ BENİM BİR KUZEN VAR VETERİNERLİK OKUYOR KEŞKE TIP SEÇSEYDİM ÇOK ACAYİP ÇEŞİT VE HEPSİNİN AYRI DÜZENLERİ KİMİ YUM KİMİ DĞĞURUYOR VS BUNLAR YAZDIYSA DOĞRUDUR BELKİ BUNLARDAN ALDIKLARI VİTAMİNLERİ HİÇ BİR ŞEKİLDE ALAMAYACAK VEYA SİSTEMDE ÇALIŞMAYI TETİKLİYOR VEYA BAŞKA BİR ŞEY DENEMEKTE FAYDA VAR BU YAZIDA SADECE ÜRETİCİLER OLARAK DÜŞÜNMEMEK LAZIM EVDE BESLEYEN SOFRAYA KUŞLARLA OTURUYORSA ONDAN DA OLABİLİR  ÖDÜL BAĞIMINDA SLM 

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
hmmm...yoğurt probiotıkler ve lizin açısından birnevi OK, ama muhabbet kuşları tarafından yoğurt şeklinde alınmasında çok tuhaf. Pişmiş et çok acaip bişi abi...bence olmaz, muhabbet kuşunun ete alışkın olduğunu varsaymak bile ürkütücü...yarın öbürgün yuvalıkta yavru kalmaz yav, paralar hepsini  ::)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Hem onların yiyecek için reklam protein unutmayın. Muhabbet kuşları, hindi ve tavuk Chucks dilim tadını çıkarın. Ben tavuk pişiriyorum ben tavuk göğsü küçük bir parça çıkarmak ve parçaya parçalamak gerekir. Dört gün boyunca bu son bana sonra kalanı atın. Protein kaynakları yumurta Diğer gelebilir. Aksine daha sonra yumurta kaynatarak ile uğraşan, benimkini kanarya yumurta yiyecek sunuyoruz. Bu protein ve ilave vitamin bol vardır. Tüm protein madde kafes içine yerleştirildikten sonra, kafesin bir saat formu kaldırılması gerekir. Lütfen kuşunuzu öldürebilir zararlı bakterileri bunları daha uzun nedeniyle Asla tutmak.