video hakkında yorumlarınız lütfen

baris.kahveci

Üyemiz
Adı
BARIŞ
Soyadı
KAHVECİ
selamlar

bildiginiz gibi albinomun ilk yumurtasını kaza ile kırmıştık şimdi 4. gün 2.yumurtası gelmedi.biraz zeytinyagı sürdüm bugün.yumurta tıkanması olabilir diye.şişlik var.fakat rahat hareketleri kendini süslüyor erkegin ikramlarını kabul ediyor.yuvada yatıyor 10 dakika sonra çıkıyor.ve yuvalık tabanını kemiriyor.degerli yorumlarınız için teşekkürler.
MVI 2714

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
İlk yumurtası kırıldığı için kuş tedirgin olmuştur. Şimdi yuvaya tekrar güven kazanmak için bir iki gün bekleyebilir

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
İlk yumurtası kırıldığı için kuş tedirgin olmuştur. Şimdi yuvaya tekrar güven kazanmak için bir iki gün bekleyebilir
+1

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
kuşlarınızı fazla rahatsız etmeyin yumurtalarıyla oynamayın

E

elaziz2316

Guest
    Keşke yuvaya bir tane sahte yumurta koysaydınız.

baris.kahveci

Üyemiz
Adı
BARIŞ
Soyadı
KAHVECİ
selahattinbey ur yada beze degil .çiftleşmeden sonra ortaya çıkan bir durum bu.ilk yumurtasını kaza ile kırdık sonrasında 4.gün ama hala 2.yumurtayı yapmadı.
yuvada yatıyor ama genelde dışarıda.
saygılar.

TuNa

Üyemiz
Adı
HALİT
Soyadı
TUNA
ustalarım aynı sı beinm kuşumdada oldu ama benimki hiç yumurtlamadı şişti veterinere götürdüm kızana geldiği için şişmiş dedi içi su gibiydi baktım bir merhem sürdüm ve şişliği indi bence aynı durum sizinkindede olabilir

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
SELAHATTİN Abi hazır konus açılmışken bu konuda bilmeyenler için yardımcı olurmusun? dişinin altında ur yada yağ bezesi oldu zaman neler yapılmalı ?yada nasıl önlemler alınmalı ?