Videoya Yorum

salihburakyavas

Takipçi Üyemiz
Pek Net olmasada Video çektim Arkadaşlar Kuşlarımı. Eş olduklarını düşünüyorum ama Videoda da görüldüğü gibi Bazen Kavga ediyorlar. Yorumlarmısınız acaba.

22072012029

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Kuşlar anlaşıyorlar bazen kavgalar olabilir normaldir eğer anlaşamamış olsalar büyük çaplı kavgalar olurdu ama dişi sanırım  daha hazır değil pek ilgisi yok dişi hazır olunca onlar gerisini halleder.

salihburakyavas

Takipçi Üyemiz
Bende Erkeğin Fazlasıyla kızışmış olduğunu düşünüyorum çünkü Dişi ile çiftleşmek için çok uğraşıyor ama Dişi de çok uğraşınca Bazen sinirleniyor ve Kavga çıkıyor. 2-3Ay olmuştur ama Tüy Değişimi olduğu için çiftleşmiyorlar Sanırsam. Erkek biraz Sabırsızlık yapıyor.

salihburakyavas

Takipçi Üyemiz
Dişi hala İnat ediyor Sanırsam Hem Yuvalık olmadığı  Hem de TüyDeğişimi olduğu için Sanırsam. İhtiyaçlarını karşılayıp Vitrinin Üstüne koyacağım ve Onları Kendi Hallerine bırakacağım. İnşallah, Yavrularımı görürüm.

salihburakyavas

Takipçi Üyemiz
5Günde 1Kere Banyo yapıyorlar zaten. Demin Yanlarından geldim. Tüneklerin Biri Yukarda. Haliyle Kuş Psikolojisi olarak Yüksek Yer Güvenli yerdir diyerek Yukarda uyumak istiyorlar ama Birbirleriyle Yer Başında Kavga ediyorlar. Sert Gagalar falan atılıyor. Eşlerin Yapması Normal mi.?

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
erkek kusun fazlasından hazır görunuyor kuşların es tutmuş gıbı aka kafesın ıcındekı fazla aksasuarları çıkartkı dısı kuş erkekle ılgılensın saygılar.

salihburakyavas

Takipçi Üyemiz
Bazı Eksikleri giderince dediklerinizi yaparak Kafesi Yukarı bir Yere kaldıracağım. Bende Pek Birşey göremedim ama yine de Emin olmak için sormak istedim. Teşekkürler Üstadlar  :D alkisd .