vilmectin hakkında?

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.
üretimhanemde dış parazıt ıcın opıgal 5 kullanıyordum ama gecen ay bunun yanında vılmectın ense damlasıda aldm ayda bır bır damla olarak  kullanmamı forumdan okumustum.sımdı sorum su kuluckadakı yumurtası  ve yavrusu olan çıftlerde bı sorun yaratırmı bu ense damlası dişiyi rahatsız edermı? sızlerede sormak ıstedım bılgılerınız ıcın sımdıden sagolun
saygılar

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
bir arkadaşın kullandığını biliyorum bir sorun olmadığını söyledi

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
doğa kuşu haric diğer kafes kuşlarında kullanılabilir.. dikkat doğa kuşu özelikle sakayı öldürür vilmectin..
Behsat bey size mi denkgeldi bilmiyorum ama ben  sakalarıma 2 ayda bir defalarca enselerine bir damla olarak kullanırım çok şükür kötü bir durumla karşılaşmadım...
Vilmektini ayrıca sultanlarımda, cennetlerimde, muhabbetlerimde, kanaryalarımda, finçlerimde ve sakalarımda enselerine 2 ayda bir kullanırım...Saygılar

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Çiftlerde nasıl kullanılacak ? Birbirinin ensesini kaşırlarsa etkilenmesinler ?

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
opigal 5 üretimden kaldırılmış bir bilgisi olan var mı ? çok etkili bir ilaçtı parazitler için

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Yahya SAYIN' Alıntı:
Behsat bey size mi denkgeldi bilmiyorum ama ben  sakalarıma 2 ayda bir defalarca enselerine bir damla olarak kullanırım çok şükür kötü bir durumla karşılaşmadım...
Vilmektini ayrıca sultanlarımda, cennetlerimde, muhabbetlerimde, kanaryalarımda, finçlerimde ve sakalarımda enselerine 2 ayda bir kullanırım...Saygılar
Ayrıca arada sularına da eklerseniz iç parazite de faydalıdır...Ben ayda bir sularına eklerim...
5lt suya 3-4cc katıyorum...