vilmectin kullanımı

okan ekuklu

Uzman Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Ekuklu
kafama bir soru takıldı şimdi benim kullandığım suluklar en büyük boy bu vilmectini tam olarak 1 litreye şu kadar cc veya şukadar ml koyulur diyebilicek bilgiye sahip olan varmı

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Okan Ekuklu' Alıntı:
kafama bir soru takıldı şimdi benim kullandığım suluklar en büyük boy bu vilmectini tam olarak 1 litreye şu kadar cc veya şukadar ml koyulur diyebilicek bilgiye sahip olan varmı
kuşların enselerine birer damla damlatılarak kullanılıyor.. yaklasık 3 ay etkilidir..

okan ekuklu

Uzman Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Ekuklu
behsat' Alıntı:
kuşların enselerine birer damla damlatılarak kullanılıyor.. yaklasık 3 ay etkilidir..
ben sularına katmayı düşünüyodum enseye damlatılınca iç parazite etkisi oluyormu?

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Okan Ekuklu' Alıntı:
ben sularına katmayı düşünüyodum enseye damlatılınca iç parazite etkisi oluyormu?
ic parazitlere etkili değildir sadece dış parazitler icin etkilidir.. en etkili olanı enseye damlatilarak olanıdır.. cunku deri altına yerlesen bir ilac. pazazitler kuşu ısırınca hemen ölüyorlar.. ben şahsen ardap ve opigal 5 kullanıyorum.. kullanımları daha kolay ve daha etkilidir.. tek tek kusları yakalayip enselerine döküp kuşları rahatsız etmektense ardap ve opigal 5 alın.. ardapı kümesin icine sıkıyorum.. opigal 5 i de yuvalıklarına icine ve kafes diblerine kullanıyorum..

okan ekuklu

Uzman Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Ekuklu
behsat' Alıntı:
ic parazitlere etkili değildir sadece dış parazitler icin etkilidir.. en etkili olanı enseye damlatilarak olanıdır.. cunku deri altına yerlesen bir ilac. pazazitler kuşu ısırınca hemen ölüyorlar.. ben şahsen ardap ve opigal 5 kullanıyorum.. kullanımları daha kolay ve daha etkilidir.. tek tek kusları yakalayip enselerine döküp kuşları rahatsız etmektense ardap ve opigal 5 alın.. ardapı kümesin icine sıkıyorum.. opigal 5 i de yuvalıklarına icine ve kafes diblerine kullanıyorum..
behsat bey siz anlamadınız sanırım demek istediğimi bu ilacın hem iç hem dış parazit ilacı olduğunu biliyosunuz sanırım benim sorunum dışla değil içle alakalı...

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
icle alakalı oldugunu tam olarak biliyormusunuz.. eger tam emin değilseniz ilac falan kulllanmayın.. kuşları götürüp test ettirin.. en iyi sonucu ordan alırsınız.. hic aklınıza gelmeyen hastalıklar olusabilir.. gecmis olsun..

Jdjdj

Yeni Üyemiz
Adı
Burge
Soyadı
Ağaçkan
Muhabbet kuşum hava keselerini sürekli şişiriyor ve kuyruğu titriyor sürekli yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım