koruma amaçlımı ?Mehmet Kıdır' Alıntı:avispreyide öneririm. Petshoptan 10 tlye almıştım.
koruma amaçlımı ?Mehmet Kıdır' Alıntı:avispreyide öneririm. Petshoptan 10 tlye almıştım.
suluklarına 3 damla yeterliCAHİT' Alıntı:suyuna kaç damla katıcaz?
dış parazit ve yuvalıklar için.engin' Alıntı:koruma amaçlımı ?
bende nora var Mehmet abi o aynı işi görürmü (bit spreyi)Mehmet Kıdır' Alıntı:dış parazit ve yuvalıklar için.
kuşların enselerine birer damla damlatılarak kullanılıyor.. yaklasık 3 ay etkilidir..Okan Ekuklu' Alıntı:kafama bir soru takıldı şimdi benim kullandığım suluklar en büyük boy bu vilmectini tam olarak 1 litreye şu kadar cc veya şukadar ml koyulur diyebilicek bilgiye sahip olan varmı
ben sularına katmayı düşünüyodum enseye damlatılınca iç parazite etkisi oluyormu?behsat' Alıntı:kuşların enselerine birer damla damlatılarak kullanılıyor.. yaklasık 3 ay etkilidir..
ic parazitlere etkili değildir sadece dış parazitler icin etkilidir.. en etkili olanı enseye damlatilarak olanıdır.. cunku deri altına yerlesen bir ilac. pazazitler kuşu ısırınca hemen ölüyorlar.. ben şahsen ardap ve opigal 5 kullanıyorum.. kullanımları daha kolay ve daha etkilidir.. tek tek kusları yakalayip enselerine döküp kuşları rahatsız etmektense ardap ve opigal 5 alın.. ardapı kümesin icine sıkıyorum.. opigal 5 i de yuvalıklarına icine ve kafes diblerine kullanıyorum..Okan Ekuklu' Alıntı:ben sularına katmayı düşünüyodum enseye damlatılınca iç parazite etkisi oluyormu?
behsat bey siz anlamadınız sanırım demek istediğimi bu ilacın hem iç hem dış parazit ilacı olduğunu biliyosunuz sanırım benim sorunum dışla değil içle alakalı...behsat' Alıntı:ic parazitlere etkili değildir sadece dış parazitler icin etkilidir.. en etkili olanı enseye damlatilarak olanıdır.. cunku deri altına yerlesen bir ilac. pazazitler kuşu ısırınca hemen ölüyorlar.. ben şahsen ardap ve opigal 5 kullanıyorum.. kullanımları daha kolay ve daha etkilidir.. tek tek kusları yakalayip enselerine döküp kuşları rahatsız etmektense ardap ve opigal 5 alın.. ardapı kümesin icine sıkıyorum.. opigal 5 i de yuvalıklarına icine ve kafes diblerine kullanıyorum..
sıkıntıyı tam olarak yazarmısınızOkan Ekuklu' Alıntı:saolun...
evet içle alakalı....
kuşlarımın içinden en sağlıklı kuştan iyi yem yiyio ama kilo almıyo...behsat' Alıntı:sıkıntıyı tam olarak yazarmısınız
ve kırgın duruyo sürekliOkan Ekuklu' Alıntı:kuşlarımın içinden en sağlıklı kuştan iyi yem yiyio ama kilo almıyo...
kuşu elinize alıp kursagını kontrol edin ve gogsune bakın gogsu jilet gibi sivrileşmeye başlamıs mı ve ishal varmı?Okan Ekuklu' Alıntı:ve kırgın duruyo sürekli
eve gittiğimde bakar dönerim sizebehsat' Alıntı:kuşu elinize alıp kursagını kontrol edin ve gogsune bakın gogsu jilet gibi sivrileşmeye başlamıs mı ve ishal varmı?