VİTA FORM KULLANIMI

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
CÜMLETEN S.A
ARKADAŞALR BİR SORUM OLCAKTI VİTAFORMUN ÜZERİNDE OKUDUĞUMA GÖRE VİTA FORM HEM ANTİBİYOTİK HEM VİTAMİN VİTA FORMU HASTALIK DURUMLARINDAMI KULLANMAK GEREKİR KORUMA AMÇLIMI KULLANMAK LAZIM YOKSA VİTAMİN OLARAKMI KULLANMAK LAZIM BİR DE NE SIKLIKTA KULLANMAK GEREKİR YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
Bende kullanıyordum ama artık kestim kullanmayı. Şimdi güzel bir vitamin arıyorum tavsiyelere açığım.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Yalçın YILMAZ' Alıntı:
Bende kullanıyordum ama artık kestim kullanmayı. Şimdi güzel bir vitamin arıyorum tavsiyelere açığım.
en iyi vitamin ve amino asit kombinasyonu aminovit forte dir.

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
en iyi vitamin ve amino asit kombinasyonu aminovit forte dir.
Gökhan bey, pet shoplarda satılan vitaminler dahil çoğunu denedim ancak tam olarak istediğim verimi alamadım sanki kuşlarımda hep birşeyler eksik gibi. Haftalık periyotta 1 gün taze su 1 gün vitamin 1 gün taze su 1 gün elma sirkesi bu şekilde devam etmekteyim. Acaba benmi yanlış yapıyorum diye düşünüyorum.

yüksell

Takipçi Üyemiz
Adı
yüksel
Soyadı
taşlı
Aminovit forte nerden alabiliriz nette araştırdım biraz net bi site mevcut değil fiyatı konusunda bi bilgi verirseniz ve iceriği hakkında memnun olurum. bende yavru almak icin mücadele eden dönem dönem vitaform kullanan biriyim ve hiç bir faydasını görmedim.

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
Yüksel TAŞLI' Alıntı:
Aminovit forte nerden alabiliriz nette araştırdım biraz net bi site mevcut değil fiyatı konusunda bi bilgi verirseniz ve iceriği hakkında memnun olurum. bende yavru almak icin mücadele eden dönem dönem vitaform kullanan biriyim ve hiç bir faydasını görmedim.
Yüksel bey, sitede sağ üst tarafda satılıyor temin edebilirsiniz. Ordan almak istemezseniz ilinizde bulunan ecza depolarının telefonunu netten araştırın onlara sorun onlar satışını gerçekleştiriyor. Saygılarımla.

yüksell

Takipçi Üyemiz
Adı
yüksel
Soyadı
taşlı
tşk fark ettim ama geç oldu biraz  squint
bu arad kızıştırmak içn ne tavsite edersiniz bir türlü bu işi beceremediler benim haylazlar.

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
Yüksel TAŞLI' Alıntı:
tşk fark ettim ama geç oldu biraz  squint
bu arad kızıştırmak içn ne tavsite edersiniz bir türlü bu işi beceremediler benim haylazlar.
Genel olarak herkesin bildiği nijer tavsiye edilir. Yada kırmızı biber vs. mama ile karıştırıp verebilirsiniz yada sadece verebilirsiniz. Tabi tavsiyeler arasında mamaya keçi boynuzu tozu da ilave edebilirsiniz. Nekton s yada nekton e kullanıp kuşların doğurganlığına etki ettiğini söyleyen arkadaşlarda yok değil. Yinede sitede detaylı bilgiler var kontrol etmeniz en faydalısı.