Vitaform ve avivit

-orhan--

Takipçi Üyemiz
Adı
Orhan
Soyadı
ESKİCİOĞLU
Muhabbet kuşumuzun eşi olan nazlı 2 gündür kabarık duruyor ara sıra kusuyor gibi yapıyor çok üzgünüm..veterinere gittik vitaform adlı bir toz ilaç verdi ve avivitle karıştırıp suya koy dedi.ama prospeküste başka bir ilaçla karıştırmayınız yazıyor.sizce ne yapmalıyım yardım edin ölmesin nazlımız...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
sadece  vitaform  kullanınız  nasıl bir  reaksiyon vereceğini bilemezsiniz  ve  ilk kez avivit ve vitaform  kombinasyonunu sizden  duydum sanırım kobay olarak  sizin  kuşu seçti veteriner..  belkide başarılı bir  yöntemdir  lakin içime sinmedi.... bence bulabilirseniz  TYLAN  kulllanınız  en son emin önü mısırcılar çarsısı 36 numarada  bulmuştum... geçmiş olsun

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Gerçekten enteresan bir öneri sunulmuş size fakat tehlikeli.. Sebebine gelince Vitaform antibiyotik içerikli bir vitamin kombinasyonu.. Avivit zaten başlı başına vitamin.. Sakıncası ise bu ikisini size verip herhangi bir dozaj sunmadan kullanmanızı  istemesi zira ikisinide üzerinde yazdığı dozda kullanırsanız sindirim sistemleri için tehlikeli olur ve ishale çevirebilir..

-orhan--

Takipçi Üyemiz
Adı
Orhan
Soyadı
ESKİCİOĞLU
dozaj olarak cay kaşığının dibiyle çok küçük miktarda dedi ama sadece vitaform koydum aviviti açmadım daha inşallah iyileşir bir an önce  :(

-orhan--

Takipçi Üyemiz
Adı
Orhan
Soyadı
ESKİCİOĞLU
teşekkür ederim Vedat Bey.. inşallah sağlığına kavuşur çok huzursuzum ölmesin o küçücük canıyla  :(