Vitalveto Stres Giderici Damla

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
s.a  kardeşim  benim kuşları aldığım yerde bana  avivit  in  vitamin i  tavsiye ettiği  ve  ortam farkına karşılık kuşlarım da  ne stres  nede  başka  bir hastalık görüldü  ve  ben ayrıca  şuanda deep  marka vitamin  kullanıyorum  sularına  tavsiye ederim  avivit  öncelikli olsun  derim.....saygılar...

gokcencelik

Uzman Üyemiz
Vitamin olarak avi-vit ve şu sadece b vitamini olan bi vitamin markası var onu kullanıyorum bu farklı bi şey mi onlardan?

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
yavrulara ve eşine zarar veren dişiler bir kere kan tadı almışsa bir daha onune gecemezsiniz..bunu her seferinde tekrarlarlar.. kusları sakinleştirmek icin anason veya papatya caylarından sularına katabilirsiniz.. bu damla bence hikaye..bosuna para falan vermeyin bole seylere

gokcencelik

Uzman Üyemiz
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
yavrulara ve eşine zarar veren dişiler bir kere kan tadı almışsa bir daha onune gecemezsiniz..bunu her seferinde tekrarlarlar.. kusları sakinleştirmek icin anason veya papatya caylarından sularına katabilirsiniz.. bu damla bence hikaye..bosuna para falan vermeyin bole seylere
Çok şükür henüz öyle bir durum yaşamadım da hani hiç yaşanmaması için baştan versem mi diye sormuştum. Ama papatya çayı daha mantıklı geldi hakikaten. Zaten bitki çayını seviyolar :)

Bu arada galiba şu an 2. yumurta geliyor yine poposunu açıp kapamaya başladı ve az önce yuvalığa girdi. Ama çok ilginç tünekteyken yine sanki yumurtlucakmış gibi oldu korktum girmezse diye. Şimdi ilki gibi çat diye müdahale etmek de o kadar kolay olmayabilir içerde bi yumurta olduğu için.

gokcencelik

Uzman Üyemiz
Ya zaten odamdalar çalışma masamın arkasında kafesleri, girip çıkarken oturup kalkarken görüyorum özellikle gidip bakmıyorum :)

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
+100