K kmlylmz Üyemiz Katılım 14 Eyl 2013 Mesajlar 32 Konum Ankara Adı Kemal Soyadı YILMAZ 2 Nis 2014 #1 Üstadlar bir çit muhabbet kuşum var ama herhangi bir vitamin kullanmıyorum sadece haftada bir kere mama veriyorum..siteyi incelediğimde vitaminlerin önemini farkettim standart kulanmam gereken vitaminler var mıdır?
Üstadlar bir çit muhabbet kuşum var ama herhangi bir vitamin kullanmıyorum sadece haftada bir kere mama veriyorum..siteyi incelediğimde vitaminlerin önemini farkettim standart kulanmam gereken vitaminler var mıdır?
A Anarchosa Takipçi Üyemiz Katılım 26 Eyl 2012 Mesajlar 177 Konum Diyarbakır Adı Mert Soyadı Butay 2 Nis 2014 #2 mama tarifini alabilirmiyiz hocam nasıl bir karışım kullanıyorsunuz=
K kmlylmz Üyemiz Katılım 14 Eyl 2013 Mesajlar 32 Konum Ankara Adı Kemal Soyadı YILMAZ 2 Nis 2014 #3 bebe bisküvisi, fındık, ceviz biraz da keçibonuzundan karışım yaptım..bunlara yumurta ve havuç ekleyerek veriyorum
bebe bisküvisi, fındık, ceviz biraz da keçibonuzundan karışım yaptım..bunlara yumurta ve havuç ekleyerek veriyorum
rehberalpar@gmail.com Takipçi Üyemiz Katılım 3 Ocak 2014 Mesajlar 213 Konum DİYARBAKIR 2 Nis 2014 #4 Guzel bi karisim we bence ek olarak haftada bir suluguna avi-vit te ekleyip werebilirsiniz
K KALMERAA Uzman Üyemiz Katılım 7 Eyl 2012 Mesajlar 452 Konum ANKARA Adı MURAT Soyadı KARAYEL 2 Nis 2014 #5 SÜPERVİT Tİ TAVSİYE EDERIM ÇOK MEMNUNUM