vitamin kullanımı

unsal

Takipçi Üyemiz
Adı
unsal
Soyadı
ucak
vitamin kullanımı şartmıdır
king marka vitamin kalsiyum bunlar iyimidir kullanan tavsiye eden varmıdır
çocuk vitamin şuruplarından verilsede olurmu
diazyme bira mayası sarımsak yağı gibi şeyler olmazsa olmaz mı
ben yeni başladım tecrübesizim onun için bilmiyorum
25 tane muhabbet kuşum var sadece aspur veriyorum neden darı değil derseniz onu seviyolar diye aspur aldım yanlışmı yapmışım
teşekkürler

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
vitamin kullanımı kuşların sağlığı için, vücutlarında ki mineral ve vitamin eksikliğini gidermek için şarttır. süper-vit forte veya hypraminchock markalarını kullanmanı öneririm. Yem olarak ta muhabbet kuşu yemine alıştır kuşlarını. Aspurla karıştırarak verebilirsin ilk etapta. Ayrıca kalsiyum eksikliğini gidermek için yumurta maması da vermelisin. Elma sirkesini kullanmanı da öneririm.
Kolay gelsin şimdiden

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Sadece aspur vermek yanlış aspur yağlı bir tohum olduğu için kuşlarda yağlanmaya yani kiloya sebep oluyor buda sağlıksız bir durum üremelerini bile engelleyebiliyor. Ayrıca hergün aynı yemek yenilirmi hayvanlar hergün tek tip yem yerse vitamini minareli nasıl karşılayacak vücutları karışık yem kullanmanızı tavsiye ederim. Ayrıca vitamin kullanmakta gerekiyor ben vitalmax kullanıyorum evitse de iyi bir vitamindir bunları tavsiye edebilirim. Kolay gelsin.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Sadece aspur vermek yanlış aspur yağlı bir tohum olduğu için kuşlarda yağlanmaya yani kiloya sebep oluyor buda sağlıksız bir durum üremelerini bile engelleyebiliyor. Ayrıca hergün aynı yemek yenilirmi hayvanlar hergün tek tip yem yerse vitamini minareli nasıl karşılayacak vücutları karışık yem kullanmanızı tavsiye ederim. Ayrıca vitamin kullanmakta gerekiyor ben vitalmax kullanıyorum evitse de iyi bir vitamindir bunları tavsiye edebilirim. Kolay gelsin.

unsal

Takipçi Üyemiz
Adı
unsal
Soyadı
ucak
king marka kullanan pek yok galiba belçikadan ithalmiş nasıl acaba birde yemi var natural diye nasıl acaba