Vitamin ve KAtkı Malzemeleri

emula85

Üyemiz
Adı
Emin
Soyadı
Bey
Arkadaşlar,

yeni üretimhane kuruyorum, bunun için vitamin ve katkı malzemeleri temin edeceğim.

Hangi malzemeleri almam yeterli olur ve nerden temin edebilirim yardımlarınızı bekliyorum.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
ecza depolarından ve ezanelerden
supervit force, vilmectin, vitaform, nekton-s, ve sitrax bebe şurubu almanız yeterlidir...

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
Emin BEY' Alıntı:
Arkadaşlar,

yeni üretimhane kuruyorum, bunun için vitamin ve katkı malzemeleri temin edeceğim.

Hangi malzemeleri almam yeterli olur ve nerden temin edebilirim yardımlarınızı bekliyorum.
Emin BEY' Alıntı:
Peki bunları nasıl kullanacağız?
Yanlış anlamayında üretimhane kurmak kolay bir iş değil böyle ne kadar anlatılsada sıkıntılar yaşarsınız. Benimde 24 çiftlik bir hobi sayılabilecek odam var ama inanın ne takviye ne bir ilaç kullanıyorum sadece mamalarına günlük suluklarına ve yemliklerine kafes temizliklerine çok dikkat ediyorum. tabikide bu ilaca ihtiyacım olamayacak anlamına gelmez ama önce tecrübe bence...

emula85

Üyemiz
Adı
Emin
Soyadı
Bey
Haklısınız, tecrübe yok değil zaten. sadece üretici arkadaşların hangi marka ve hangi vitamin ve katkılarını verdiklerini merak ettim.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Emin BEY' Alıntı:
Haklısınız, tecrübe yok değil zaten. sadece üretici arkadaşların hangi marka ve hangi vitamin ve katkılarını verdiklerini merak ettim.
yazdıklarım üretim hanenizde bulunması gereken ilaçlardan...

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Mert AYDIN' Alıntı:
ecza depolarından ve ezanelerden
supervit force, vilmectin, vitaform, nekton-s, ve sitrax bebe şurubu almanız yeterlidir...
abi zahmet olmazsao iilaçlarneden kullanilir nasil kkullanilir ne ise yarar bilgi verirsen sevinirim  abi

Lütfi Öer

Üyemiz
Adı
Lütfi
Soyadı
Özer
Mustafa ELARSLAN' Alıntı:
Yanlış anlamayında üretimhane kurmak kolay bir iş değil böyle ne kadar anlatılsada sıkıntılar yaşarsınız. Benimde 24 çiftlik bir hobi sayılabilecek odam var ama inanın ne takviye ne bir ilaç kullanıyorum sadece mamalarına günlük suluklarına ve yemliklerine kafes temizliklerine çok dikkat ediyorum. tabikide bu ilaca ihtiyacım olamayacak anlamına gelmez ama önce tecrübe bence...
++++
bende bu konuda mustafa hocam gibi düşünüyorum çünkü hayvanları katkı malzemelerine 1 defa alıştırınca onlara bi uyuşturucu gibi bağımlı yaşıyorlar bu benim görüşüm bende vitamin haricinde hiç bir katkı malzemesi kullanmıyorum sadece süpervit forte ve baytril parazit ilacı olarakda vilmectin kesinlikle mama katkısı yavru besleme maması falan filan kullanmıyorum kuşlarımda gayet iyi bir sıkıntı görmüyorum tabi bu değişir herkesin görüşü farklıdır ben bu işi 1 senedir yapmaya çalışıyorum yani ben daha bu işin başındayım ama düşüncelerim bu yönde ama tabi kimisi bu durumu abartıyor tutuyor sade yem ve sudan başka bişey vermiyor buda çok yanlış bence

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
Düzenli vitamin kullanmalımıyız üretimde yoksa verdiğimiz mamalar vitamin İçin yeterli mi. Vitamin kullamalıysak hangisini tavsiye edersiniz içinde antibiyotik katkısı olmayan. Birde salma için düzenli kullanılması gereken olmazsa olmaz ilaçlar nelerdir

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
bende VİTAFORM Var,Bunu Kuşa Sağlıklı Olduğu Haldede Vereyimmi Vitamin Maksatlı Yumurtlamasını Sürecini Hızlandırırmı ?

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
kuşda sıkıntı problem yoksa kuşa  vitamin  mineral takviyesi için şartlar oluşmadan yapılan takviyeler kuşa faydan öte zarar verir.. üretimhane kuruyor  yavru alınan yavru veren  çiftlere uygulanan  bakım farklı  yeni eş olmuş  damızlık konumundakine yapılacak müdahele farklı olmalı bence  vitamini yerine göre  tükettirmelisin bunlar benim düşüncelerim   

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Ünal YILMAZ' Alıntı:
kuşda sıkıntı problem yoksa kuşa  vitamin  mineral takviyesi için şartlar oluşmadan yapılan takviyeler kuşa faydan öte zarar verir.. üretimhane kuruyor  yavru alınan yavru veren  çiftlere uygulanan  bakım farklı  yeni eş olmuş  damızlık konumundakine yapılacak müdahele farklı olmalı bence  vitamini yerine göre  tükettirmelisin bunlar benim düşüncelerim 
abi sence es olmus damizliklara ne tür bakim yapilmali hangi meyve sebze vitamin veya senin yaptigin bakimlar olarak