Vitamini ne zaman kesmeliyim

Ezgi Maviş

Takipçi Üyemiz
Adı
Ezgi
Soyadı
Gngr
Öncelikle herkese iyi geceler. Muhabbet kuşum tüye girdiği için Avisol-B vitamin kullanıyorum. 16 gün oldu hala kafasında sert tüyler var ve tüyleri dökülüyor. Ne yapmalıyım vitamin vereyim mi yoksa vermeyeyim mi ? Ne zaman keseyim vitamini ?

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Haftada iki gün verin sorun olmaz tüyden çıkınca haftada 1 e dusurun

Ezgi Maviş

Takipçi Üyemiz
Adı
Ezgi
Soyadı
Gngr
Onur TATAROĞLU' Alıntı:
Haftada iki gün verin sorun olmaz tüyden çıkınca haftada 1 e dusurun
Ama ben her gün suyuna katıyordum.(17 gün boyunca içti vitamini) Tazeliyordum da. Bir sıkıntı olur mu ? Bir de şu sıralar sürekli hapşırıyor. Vitaminden dolayı mı acaba ?

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Vitaminleri haftanın günlerine bolun haftada 1-2 verin sorun olmaz dediğiniz vitaminden olmamıştır

afatih

Yeni Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Kahraman
Vitamin suda çok beklememesi lazım.

Isparta Muhabbet kuşu ve Sultan papağanı üretimi.

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Kuşlarda vitamin kullanımı kış ayları için 12 yaz ayları için 6 saattir bu ne demek akşamdan sulugunu alırsınız sabah kalkınca tabi bu sabah sizin sabahiniz değil kuşun sabahı 6-7 gibi vitaminli sulugu takarsiniz hayvan içer dediğim saatlerden fazla durması bakteri üremesine neden olur böylece vitamin verilmiş olur

Ezgi Maviş

Takipçi Üyemiz
Adı
Ezgi
Soyadı
Gngr
Onur TATAROĞLU' Alıntı:
Kuşlarda vitamin kullanımı kış ayları için 12 yaz ayları için 6 saattir bu ne demek akşamdan sulugunu alırsınız sabah kalkınca tabi bu sabah sizin sabahiniz değil kuşun sabahı 6-7 gibi vitaminli sulugu takarsiniz hayvan içer dediğim saatlerden fazla durması bakteri üremesine neden olur böylece vitamin verilmiş olur
Teşekkür ederim Onur Bey bundan sonra dikkat ederim.