vitaminl katkılı uyu içmiyorlarmi ?

disasterus

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
yalçın
merhaba, birkaç gün baytril 2.5 Antibiotik tedavisi yaptığım kuşlarım iyiler şimdi şükür.
şimdi birazda vitamin takviyesi yapmak istiyorum.

piyasada satılan kaliteli vitaminlerden linkteki alman malı Sera Vitamin plus v aldım http://www.juenpetmarket.com/urun_detay.aspx?urn=1179&ad=sera-vitamin-plus-v-15-ml

yalnız bu vitaminde diğer vitaminler gibi kötü kokuyor. ve sulukları na sadece bir kaç damla damlatmama rağmen kuşlar sanki rahatsız oluyor bu kokudan içmiyorlar.

bunu kesin olarak öyle düşünmüyorum ama öyle tahmin ediyorum.
şimdi kuşların içmeyip susuz kalacaklarını düşünmeye başladım.

sizce de böyle midir ? acaba içiyorlar da ben mi görmüyorum.
kuşlar beğenmedikleri koku olan suyu içmezlermi, ne yapmalıyım ?

ilgilenen ustalara şimdi den teşekkür ediyorum..

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Muhabbet kuşları çok sık su içmezler. Muhtemelen içmişlerdir siz görmemişsinizdir. Ayrıca aldığınız sera vitamin gayet kaliteli bir markanın vitamini. Bence sorun yoktur.

disasterus

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
yalçın
Kemal SOYLU' Alıntı:
Muhabbet kuşları çok sık su içmezler. Muhtemelen içmişlerdir siz görmemişsinizdir. Ayrıca aldığınız sera vitamin gayet kaliteli bir markanın vitamini. Bence sorun yoktur.
piyasada/marketlerde satılan alelade ambalaj ve yazıcı çıktısı etiketli vitaminlere güvenmiyorum açıkçası... gerçi onlara da baktım kötü kokuyor.

3-5 lira fazla olsun kaliteli olsun. kendileri kokusundan rahatsız olmuyorlarsa  alırım ne yapayım  friend

inşallah da öyledir. ki bi işe yarasın..

teşekkürler ilginiz için...