Vitaminler ve probiyotikler nerede saklanmalı?

Şeker

Yeni Üyemiz
Adı
Muradiye
Soyadı
Sağdıç
Kuşlar için probiyotikler ve vitaminler nerede saklanmalıdır? Yaklaşık iki aydır oda sıcaklığında duruyor fakat havalar ısındı bozulmasından tereddüt ediyorum. Buzdolabına koyulur mu? Ayrıca şimdiye kadar da bozulmuş olma ihtimali var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler ?

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Veterinerlerde normal rafta duruyor. Ama sulukta çok dayanmaz artık havalar sıcak. Ben 5-10 damla sirke katarak veriyorum. Akşama renk değişimi olmuyor. Öneririm.

erdngncr

Yeni Üyemiz
Adı
ERDEN
Soyadı
Gencer
Ayhan OTÇUOĞLU' Alıntı:
Veterinerlerde normal rafta duruyor. Ama sulukta çok dayanmaz artık havalar sıcak. Ben 5-10 damla sirke katarak veriyorum. Akşama renk değişimi olmuyor. Öneririm.
  Vitamin ile birliktemi veriyorsunuz sadece sirkemi? Birde bir şey soracağım size 2 çift kuşuma hiç iç parazit yapmadım. Eczaneden sitraks ve kostil aldım Genelde  hep 1 gün vermişler sonra 10 gün sonra 1 gün daha vermişler farklı youtube hesaplarında siz farklı olarak 4 gün tadavi 3gün vitamin 3gün probiyotik öneriyorsunuz. Yaz sıcaklarında ağır gelebilrmi acaba 4 gün üst üste sitraks ve kostil vermek?

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Sitraks 4-5 gün ağır gelmiyor denedim. Kontil i tam denemedim. Sulphamezathine kullanıyorum. Başka antiprotozoal ilaçlarda olabilir. 3 gün sadece koruyucu amaçlıdır veya tüysüz yavru varken uygulanabilir. 5 gün ve üstü uzun dönem ise tedavi amaçlıdır.