VİTAMİX FORMULA????

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
[̲̅c̲̅][̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅i̲̅][̲̅t̲̅]
Soyadı
[̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅l̲̅][̲̅a̲̅][̲̅k̲̅]
üstadlar bu vitamix formula sizce nasıl bi vitamin faydalımı.birde suluğa ne kadar katmam gerekiyor.bilgilendirirseniz sevinirim.tşkler

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Benim bildiğim bu vitamin arılarda kullanılan bir vitamin türü bunu size kim önerdi

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
Soyadı
evet arılarda.ama arılarda kullanılan çoğu şey bildiğim kaadarı ile kuşlardada kullanılıyor.kullanan varsa lütfen bilgilendirsin???

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Cahit bey kullanıp risk almaya gerek yok sonuçta arı ve kuşun bünyesi farklı vitamin kullanmak istiyorsanız kuşlar için birçok başarılı vitamin var onları kullanmanızı öneririm

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
Soyadı
şu an elimde o vardı o yüzden onu sordum.riskli birşey değil ya.kullanan arkadaşları duydumda nasıl kullanacağımı bilmiorum.burdada kullanan kimse yok galiba.yardımlar için tşkler bu arada...

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
http://www.topkim.com.tr/tr/products/?prodID=71

Yukarıdaki linkte muhabbet kuşu için bir çok kişi tarafından önerilen süpervit var.

Aşağıdaki linkte ise sizin sorduğunuz ürün var.

http://www.topkim.com.tr/tr/products/?prodID=72

Prospektüslerini okursanız vitaminlerin içerik miktarlarını kıyaslayabilirsiniz.Orta boy bir suluğa süpervit kibrit çöpü ucu  yada daha kullanılıyor.Vitamix ise içerik açısından bakılırsa her 100 gramdaki içerik miktarları nedeni ile çok daha fazla kullanılmalı.Ancak orantı kurar kullanırsanız belki bir suluğa bir çay kaşığı belki yemek kaşığı atmalısınızki bunu zaten kuş içemez ve riskli olur.Suda çözünmez ve kuşun kursağında birikim yapar.
Özetle arkadaşların kullanmayınız uyarısı bu nedenlere dayanmaktadır.Matematikle bu şekilde ifade etmek mümkün.Eğer bende bunu yinede kibrit çöpü ucu  kadar kullanayım derseniz,süpervitin 10-25 de biri kadar faydalanır kuşlarınız.
Umarım izah edebilmişimdir.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
CAHİT' Alıntı:
evet arılarda.ama arılarda kullanılan çoğu şey bildiğim kaadarı ile kuşlardada kullanılıyor.kullanan varsa lütfen bilgilendirsin???
Arılar için ve bebekler için olan bazı vitaminleri ben kullanıyorum, bu benim tercihim, kimseyede kullan veya kullanma demem...:)  tercih sizin

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
Soyadı
yahya bey bir suluğa sizce ne kadar koymalıyım.bide haftada kaç gün veriosunuz vitamix?