Vivid yemin içeriği

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Arkadaşlar çuval yem alacam, Vivid yemin içeriğini ve içindekilerin yüzdelik oranlarını bilen varsa yazabilir mi, internette ve forumda araştırdım ama bulamadım...

Kerem EĞRÜ

Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
EĞRİ
Elimde yarım çuval var eğer ki etiket bilgilerinde yazıyorsa akşama yazarım.Yalnız şunu bilmenizde fayda var; yem sarı darı ağırlıklı, ak darı ve kanarya yemi içeriği oldukça zayıf.

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Hayırlı üretimler vivid ve brawo marka yemle fiyat bakımından uygun fakat içerik zayıf şu anda üreticilerin kaliteli oldugunu söylediği bi yem var o da deli nature 67 aspur oranının piyasadaki en yüksek çuval yem oldugunu söylüyorlar.Ela petten temin edebilirsiniz...

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Deli nature içindeki japon darısından şüpheleniyorum, kuşlarıma daha önce hiç vermedim, yemeyebilirler, benim kuşların yediği yemler ve yemediği yemleri dikkate alarak natural top quality 25 kg yemi düşünüyorum ama natural yem içinde ise kırmızı darı ve kanarya yemi oranı biraz düşük ve fiyat olarak deli natureden daha uygun...Vivid'in içeriğini de öğrenmek istedim, yanıt verenlere teşekkür ederim...

Kerem EĞRÜ

Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
EĞRİ
Vividin orjinal ambalajında malesef %lik oranlar yazmıyormuş, sadece içeriğindeki çeşitlerin isimleri yazıyor.Ben size kaliteli, iri, parlak bir yem istiyorsanız versele laga prestiji tavsiye edebilirim.Tek tez avantajı aspur oranının az olması onuda kendiniz çözebilirsiniz.Deli naturayı görmediğim için yorum yapamayacağım, bir çok üretici tavsiye ediyor ama emin olun tavsiye edenlerin bir çoğu bu yemi kullanmadan sadece oranlarına bakarak tavsiye ediyor. :)

Lütfi Öer

Üyemiz
Adı
Lütfi
Soyadı
Özer
ben ogün bravo b304 yem aldım beyaz değirmenden kilosu 2.300tlye denk geliyor çuval 55 tl ve vividbird diğer yemlerden çok daha iyi karışımı ayrıca daha ucuz kargo ücreti yok yani o yemlere bide 10 15tl kargo ücreti ödersiniz benim tercihim bu yönde oldu kuşlarım çok seviyor b304ü eve yeni getirdiğim kuşlardan anlaşılıyor yemin kalitesi ama yinede diğer yemleri kullandım desem yalan olur onuda söyleyeyim

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Kerem EĞRİ' Alıntı:
Vividin orjinal ambalajında malesef %lik oranlar yazmıyormuş, sadece içeriğindeki çeşitlerin isimleri yazıyor.Ben size kaliteli, iri, parlak bir yem istiyorsanız versele laga prestiji tavsiye edebilirim.Tek tez avantajı aspur oranının az olması onuda kendiniz çözebilirsiniz.Deli naturayı görmediğim için yorum yapamayacağım, bir çok üretici tavsiye ediyor ama emin olun tavsiye edenlerin bir çoğu bu yemi kullanmadan sadece oranlarına bakarak tavsiye ediyor. :)
versele laga prestiji 20 kg yemi bitirmek üzereyim, yem içindeki çekirdek ve keten tohumunu yemiyorlar, onun için değişik bir yem almak istiyorum...

Lütfi ÖZER' Alıntı:
ben ogün bravo b304 yem aldım beyaz değirmenden kilosu 2.300tlye denk geliyor çuval 55 tl ve vividbird diğer yemlerden çok daha iyi karışımı ayrıca daha ucuz kargo ücreti yok yani o yemlere bide 10 15tl kargo ücreti ödersiniz benim tercihim bu yönde oldu kuşlarım çok seviyor b304ü eve yeni getirdiğim kuşlardan anlaşılıyor yemin kalitesi ama yinede diğer yemleri kullandım desem yalan olur onuda söyleyeyim
bravo302 aldım ama sarı darı oranı fazla ve içindekiler elekten geçmiş gibi küçük yemler, bravo ucuz ama kalite oranı düşük diyebilirim...

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
bravo 304 ü tavsiye etmem meyveli olarak geçiyor ama içinde boyalı ekmekler var kuşlarda onları yemiyor ayrıca hangi karışık yemni alırsanız alın sarı darı oranı diğerlerinden fazladır çünkü sarı darı daha ucuzdur..

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
bravo 304 ü tavsiye etmem meyveli olarak geçiyor ama içinde boyalı ekmekler var kuşlarda onları yemiyor ayrıca hangi karışık yemni alırsanız alın sarı darı oranı diğerlerinden fazladır çünkü sarı darı daha ucuzdur..
kanarya yemi oranı fazla olan yemleri neden öneriliyor, daha mı besleyici oluyor...

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Ahmet KARA.' Alıntı:
kanarya yemi oranı fazla olan yemleri neden öneriliyor, daha mı besleyici oluyor...
kanarya yeminin yani aspurun kabuğu ince olduğu için kuşlar kabuğunu daha kolay soyuyor ve o sebeple kuşlar tarafından çok seviliyor ak darıda aynı şekilde besleyicilik bakımından neredeyse ak darı ile aynı ama en büyük özelliği ise kuşları ishale karşı koruyor.