Wanted Refik Türk

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Arkadaşlar Refik türk abimizi GÖREN,DUYAN , İŞİTEN varmı 4 gündür arıyorum ulaşamıyorum. Refik abi nerdesin nerelerdesin..........

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
Ahmet ÖNDÜL' Alıntı:
Arkadaşlar Refik türk abimizi GÖREN,DUYAN , İŞİTEN varmı 4 gündür arıyorum ulaşamıyorum. Refik abi nerdesin nerelerdesin..........
pazartesi günü benim siparişlerimi getirdi ama daha sonra görüşmedim  ::)

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
ıkı gun once  mama  sıarısı verdım kendısıne  telde konustuk  sonrasını bılemem  o  hedıye  mıneral bloklar  olmadı kardesım  hedıyelerı  veremıyor sanırım  ben sıparıs  ettım kendısıne 

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Refik bey ile tanışma fırsatım olmadı.Fakat bence dernek üyelerine dağıtmayı düşündüğü Bloklar bile düşünce ve niyetinin simgesi olduğunun kanısındayım.Ben inanıyorum ki aksilikler den dolayı sıkıntı yaşanmış en kısa süre içerin de isteyenlerin blokları ulaşacaktır kanısındayım.

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
Ben telefonla konuştum 31.05.2012 mama siparişi ücreti verdim ,bugün ya da yarın gelir dedi bekliyorum :) kargoda sorun var sanırım :) senin 4 gün yine iyi :)

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler Refik abimiz iş içabı Yurtdışındaymış kendisiyle telefonda görüştüm çok şükür bomba gibi.Saygılar.

Aydın Bilgiç

Takipçi Üyemiz
Adı
Aydın
Soyadı
Bilgiç
20/06/2012 günü İzmir deydim Refikle buluşup görüştüm işlerinin çok yoğun olduğu nete girmeye bile vakit olmadığını söyledi,herhangi bir sıkıntı yok sadece işler yoğun yetişemiyorum dedi.Soranlara çok çok selamı var.