Wııte Molen Ballı mamamı yoksa Quiko Ballı mamamı ?

okant

Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Tasel
Ustalar,

Daha önceden kanarya yetıstırdıgım için witte molen ballı mamamın yeterince iyi bir marka mama oldugunu bılıyorum fakat ; ıkı urun arasında kaldım hangısı daha faydalı sızın onerılerınızı rica ediyorum.

Tesekkurler.

okant

Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Tasel
Sadece balli olanmu uygun muhabbet kuslari icin yoksa 3 cesit witte molen var sebzeli ve renklendiricili olan kirmizi kova bunlardan hangisini kullanmam gerekiyor

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Son dönemlerde witte molen ballı mamayı kullanan oldu mu? yada kullanıyormusunuz. Yorumlarınızı alabilirmiyim. Bisco ile çok farkı varmı? 3 aydır Bisco kullanıyorum mama gayet kaliteli ama pek oralı olmuyorlar. Diyorum Wİtte molene mi geçşem.

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Coşkun ÖZDEMİR' Alıntı:
Son dönemlerde witte molen ballı mamayı kullanan oldu mu? yada kullanıyormusunuz. Yorumlarınızı alabilirmiyim. Bisco ile çok farkı varmı? 3 aydır Bisco kullanıyorum mama gayet kaliteli ama pek oralı olmuyorlar. Diyorum Wİtte molene mi geçşem.
Gördüğüm şuki çoğu kişi Witte Molen kullanıyor... Bi deneyin bence...

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
İlk defa hazır mama aldım.Marka bisko iki gündür veriyorum benim şhow lar severek yiyorlar.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Witte molen ballı mamanın fiyatı ne kadar acaba bilen varmı 5 kg?Nette araştırdım en düşük 75 tl  115 tl ye veren bile var.Biraz pahalı gibi.

mücahit

Takipçi Üyemiz
Adı
mücahit
Soyadı
irez
Gürhun AYAZ' Alıntı:
Her ikiside çok iyi, birini seçip kullanın. Ben witte molen kullanıyorum çok memnunum.
ballı mamayı alabileceğimiz bi yer biliyo musunuz veya internetten 1 kg satan bi yer witte moleni 5kg satıyorlar benim bir çiftim olduğu için çok gelir