Witte Molen Çuval Yem, Bravo, Max

gokcencelik

Uzman Üyemiz
Ben önceden witte molen in 500 gr yemini kullanıyordum ama sonra kuşların sayısı 10 a çıkınca büyük çuval yem almaya karar vermiştim, versele laga aldım. İçeriğinden memnunum aslında ama içinde göya meyve parçaları var bu da beni huzursuz ediyor. O yem şimdi bitmek üzere, yeni yem arayışına girdim birdaha da değiştirmek istemiyorum.
Witte Molen 500 gr artık piyasada yok ama çuvalını buldum

http://www.mybestpetshop.com/whitte-molen-w302-muhabbet-yemi-p-1246.html

500 gr lıkla içeriği aynı mıdır ve Bravo, Max, Wunder Wogel gibi markalar nasıllar?
Benimkilerin yediği tohumlar şunlar
ak,sarı,kırmızı darı
yulaf
beyaz çekirdek,
keten tohumu
aspur

en çok bunları seviyorlar.

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
Gökçen ÇELİK' Alıntı:
Ben önceden witte molen in 500 gr yemini kullanıyordum ama sonra kuşların sayısı 10 a çıkınca büyük çuval yem almaya karar vermiştim, versele laga aldım. İçeriğinden memnunum aslında ama içinde göya meyve parçaları var bu da beni huzursuz ediyor. O yem şimdi bitmek üzere, yeni yem arayışına girdim birdaha da değiştirmek istemiyorum.

http://www.mybestpetshop.com/whitte-molen-w302-muhabbet-yemi-p-1246.html

500 gr lıkla içeriği aynı mıdır ve Bravo, Max, Wunder Wogel gibi markalar nasıllar?
Benimkilerin yediği tohumlar şunlar
ak,sarı,kırmızı darı
yulaf
beyaz çekirdek,
keten tohumu
aspur

en çok bunları seviyorlar.
hocam o meyve parçalarını(!) ben de hic sevmiyorum ve zararlı olduğunu düşünüyorum.witte molen'in piyasada olmayışı derdinden ben de muzdaribim.öncelikle bildiğimden başlayayım.wunder vogel'in ismine aldanmayasın.has be has türk malıdır ve içeriğinde malum parçalardan var.eşim gıda mühendisi, onların yoğunlaştırılmış vitamin olabileceğini söylüyor ama buna ne o ne de ben inanıyoruz.çünkü yoğunlaştırılmış vitamin renksiz olur(muş eşimin söylediğine göre).renkliyse bile suda çözünüp renk atar(mış).suya attık, ilk gün suda eriyen ekmek gibi oldu, ertesi güne yeşiller renk bıraktı ama kırmızılar sadece biraz pembeleşti.hiç sanmıyorum ki bir türk firması zahmete girip de yoğunlaştırılmış vitamin üretsin. Witte molen için de çuvalında da aynı içerik olacağını düşünüyorum.olmasa bile witte molene nedense çok güveniyorum.bilgin olsun.dostça selamlar.

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
Mustafa DOĞRU' Alıntı:
O renkli parçacıkların ekmek olduğunu okumuştum bir forumda.

http://www.beyazdegirmen.com/asp/show_stock.asp?product=B302

Burda 25 kg 60 TL(Kargo dahil) içeriğindede neler olduğu yazıyor.
Valla boyanmış ekmek olabilir.içeriğinde wunder vogel'in hiç o parçalardan bahsetmemiş. Ben de ona aldanıp deneme amacıyla almıştım.yani içeriğl doğru olmayabilir.bilginize:)

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Gökçen ÇELİK' Alıntı:
Versele Laga gayet güzel bir yemdir. İçeriğine güvenin. Belçika malı bir ürün kaliteli bir yemdir. Tıpkı Deli Nature gibi. Bence değiştirmeyin yemi!

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Kemal SOYLU' Alıntı:
Versele Laga gayet güzel bir yemdir. İçeriğine güvenin. Belçika malı bir ürün kaliteli bir yemdir. Tıpkı Deli Nature gibi. Bence değiştirmeyin yemi!

gokcencelik

Uzman Üyemiz
Kemal SOYLU' Alıntı:
Yem çok güzel de içindeki boyalı ekmek gibi şeyler beni rahatsız etti işte.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
deli nature deneyin bulamazsanız bravo 302 veya bravo 304 ayrıca bravo ve max marka yemler witte molenin ürünüdür

gokcencelik

Uzman Üyemiz
Bravo da kullandım ondan da çok memnun kaldım aslında. Deli Nature a da bakayım kesin kararımı vericem.

Ben internetten alıyorum da nerden almamı önerirsiniz?