efekan_altun
Uzman Üyemiz
bekliyorum abi bu arada izmir de olması iyi oldu benim içinMert AYDIN' Alıntı:kuşların fotolarını inşallah yarın yükleyeceğim
firma izmir de diye biliyorum ben..
bekliyorum abi bu arada izmir de olması iyi oldu benim içinMert AYDIN' Alıntı:kuşların fotolarını inşallah yarın yükleyeceğim
firma izmir de diye biliyorum ben..
abi senin yavru satışı ne oldu ve sadece yavruları satıyorsun değil miGünay DÖNMEZ' Alıntı:folluk ölçüleri küçük değil aslında ama memlekette sadece 2 çeşit folluk olunca sıkıntı yaratıyor bazen. Bu işi yapanlar birkaç değişik plastik folluk kalıbı ile çalışsalar müşteriye mal yetiştiremez olurlar. Erol usta çok dürüst bir esnaftır, kendisi ile 1 yıldan fazladır çalışıyoruz ve kuşlarım çok memnun. En son deneme amacı ile 5 kg Natura mama aldım, mama harika ve kuşlar çok sevdi. Çoğu hazır mamada avuç-avuç nijer oluyor buda kuşların daha yavrularını yuvadan uçurmadan tekrar yumurtlamalarına sebep oluyor. Natura mamada nijer oranı çok az olduğu için bundan sonra Natura mama ile devam edicez gibi görünüyor.
ben site ve erol beyden memnunum zatenYusuf KURT' Alıntı:aynı yuvalığı aynı yerden bende aldım daha biçok ürünle beraber,gayet geniş bi yuvalık bende show kuşlarım için düşünmüştüm iyi site bence...
Koray ÖZDEMİR.' Alıntı:hayırlı olsun.
havalandırma deliği yok sanırım.