YA bu dişi kuşu napcam ?

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Devamlı yemlik teki yemleri yere atıyor boşaltıyor. Kafeste ızgaral, bu yüzden yerdende yiyemiyorlar napam ?

E.Karaman

Takipçi Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KARAMAN
Soner DURMUŞ' Alıntı:
Devamlı yemlik teki yemleri yere atıyor boşaltıyor. Kafeste ızgaral, bu yüzden yerdende yiyemiyorlar napam ?
kuş yemi beğenmemiş olabilir kullandığınız yemi değiştirmeyi deneyebilirsiniz. yada kuş biraz pasaklıdır o zmn yapacak bişey yok kuşu değiştirebilirsiniz :) tabi bu benim fikrim üstadlar daha iyi bilir.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Haftada bir kafese banyolk asın ve içersine bir iki damla elma sirkesi damlatın  hayvancağız yıkansız... Kafeste kuş kumunu ve gaga taşını eksik etmeyin...

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Habil TANTA' Alıntı:
Haftada bir kafese banyolk asın ve içersine bir iki damla elma sirkesi damlatın  hayvancağız yıkansız... Kafeste kuş kumunu ve gaga taşını eksik etmeyin...
dediğinizi yapacam ok.

adnanaslan

Üyemiz
Adı
adnan
Soyadı
aslan
aynı şekilde bendede yaptı bende kuşla ınatlastım ısrarla hergun yemlıgını doldurdum ve sonunda yuvasına gırdı yumurtladı artıkda domuyor bence kuş yumurtluyacak :)

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Aynı sorun benim 2 hafta önce aldığım dişi kuşum dada var.Kafesin alt tarafında dışarıdan takılan yemliklerden taktım.birde içeri asılan yemliği kafesin tabanına koydum.O döküyor ben dolduruyorum bakalım daha ne kadar devam edecek.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
anlayamadığım kuşun yemlikteki yemleri yere boşaltması ile
banyoluğun, kuş kumunun, gaga taşının ve avisol spreyin ne alakası olduğu??

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
bence kuş strese girmiş de olabilir nassıl şartlarda bakıyorsunuz söyleyebilir misiniz

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
Soner bey kuş da kullandığınız iç yemlik mi yoksa dıştan takma yemlik mi çoğu kuş bunu yapıyor kesin çözüm dıştan takma yemliktir saten iri bir kuş sizin için kesin çözüm dıştan takma yemlik.