yağlı radyatör alacağım ama

alperen1903

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
tadik
herkese selamlar arkadaslarım abilerim havalar soğudu ve ısı şart olmaya basladı 15 metre kare bir yerim var ve araştırmalarım sonucunda yağlı radyatörde karar kıldım ama kaliteli ve ekonomik olanlar hangileridir sizlerin yardımına ihtiyacım var aradığım radyatör hem elektirik konusunda ekonomik olsun hemde biraz kaliteli olsun

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
bende günlerce araştırdım ve en sonunda koçtaşa gidip deneyip alma kararı aldım...
  3 marka vardı koçtaşta 1. si delonghi nin normal serisi 2. bilyys 3.sü ise delonghi dragon3 üçünüde denedim en çobuk ısınan ve en geç soğuyan delonghi dragon3 dü ve karar verim onu aldım çokta memnunum fiyatı 300tl................hayırlısı olsun

alperen1903

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
tadik
acaba kaç dilim abi aldığın radyatör benim birde 20 metre kare yerim var seneye nasipte ikisini birleştirmeyi düşünüyorum toplamda 35 metre kare olacak söylemek istediğim ikisinide ısıtsın ayrı almayalım bir tane daha

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
İbrahim TADİK' Alıntı:
acaba kaç dilim abi aldığın radyatör benim birde 20 metre kare yerim var seneye nasipte ikisini birleştirmeyi düşünüyorum toplamda 35 metre kare olacak söylemek istediğim ikisinide ısıtsın ayrı almayalım bir tane daha
okadar yeri ısıtcak yağlı radyatör olcağını zannetmiyorum doğalgaz döşet bence...

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
ben geçenlerde sinbo marka almıştım fiyatı digerlerine göre daha uygun idi ama yağlı radyatörde fakir ençok satılan markadır