yaglı radyator

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
dandik markalar kullanma bedavaya paranı çöpe atma. Delonghiden şaşma biraz pahalıdır ama ömürlüktür.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
bencede almışken iyi bişey alın uzun süre sorun çıkarmasın

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
utku bey 20 gündür bende araştırmadayım bu radyatör işini alırken şuna dikkat edin zaman ayarlı olsun yani günün mhangi dakikalarında yanacak hangi saatlerinde yanmayacak bu tarz olanlar var ondan alırsanız proğramlarsınız güzel olur .......

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
utku bey 20 gündür bende araştırmadayım bu radyatör işini alırken şuna dikkat edin zaman ayarlı olsun yani günün mhangi dakikalarında yanacak hangi saatlerinde yanmayacak bu tarz olanlar var ondan alırsanız proğramlarsınız güzel olur .......
mantıklı bencede ama fıyat farkı cok olursa zaman ayaarlı radyatörle normal radyatörde.o işi 10lıralık zaman ayarlı prızlede çözebılırsınız.bende arastıryorum son gunlerde gun ıcınde aralıklarla ve gece yakmayı planlıyorum ama aklıma takılan faturayı ne derecede etkıler.aylık ne kadar bı parayla ısınır kuslar? tabıkı uretımhanenın buyuklugude önemlı bu konuda.kullaanan arkadaslar cevaplarsa sevınırım.

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
radyatörler kademesine göre watt artışı gösterir en düşüğü 600 watt dır.mesela burdan yola çıkarsak;
günde 10 saat çalışsa.
600*10=6000watt günlük
bir ay için;
6000*30=180000watt
1000watt 1kw olduğuna göre;
180000/1000=180kw
elektrik kw birim fiyatı 0,208 bursa için bildiğim kadarıyla bu.
180*0,208=37,44 tl ederi var aylık.
bu tabi en düşük olacak fiyat 1.kademede iken bu çıkar.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Hüseyin KARABACAKOĞLU' Alıntı:
mantıklı bencede ama fıyat farkı cok olursa zaman ayaarlı radyatörle normal radyatörde.o işi 10lıralık zaman ayarlı prızlede çözebılırsınız.bende arastıryorum son gunlerde gun ıcınde aralıklarla ve gece yakmayı planlıyorum ama aklıma takılan faturayı ne derecede etkıler.aylık ne kadar bı parayla ısınır kuslar? tabıkı uretımhanenın buyuklugude önemlı bu konuda.kullaanan arkadaslar cevaplarsa sevınırım.
hüseyin bey prize takılan zaman sayaçları geçen sene alayım dedim belli wolta kadar destekliyor şimdi 3000 w yağlı radyatörü bağlayınca çalıştırmaz ama teknoloji gelişti belki yüksek değerleri çıkmıitır benim 3metreye 4 metre yere giden sene 45-50 tl ısıttım normal ısıtıcı ile bu sene radyatör koyacağım

Kadir Arslan

Takipçi Üyemiz
Adı
Erol
Soyadı
Arslan
Erhan KİRET' Alıntı:
radyatörler kademesine göre watt artışı gösterir en düşüğü 600 watt dır.mesela burdan yola çıkarsak;
günde 10 saat çalışsa.
600*10=6000watt günlük
bir ay için;
6000*30=180000watt
180000/1000=180kw

rammsteın

Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
yazbahar
Ben spotçudan bir tane denk getirdim.35 tl ye aldım.Fanlı arçelik marka.Spotçulardan uygun fiata bulursun.

astonis

Takipçi Üyemiz
Adı
utku
Soyadı
joy
3 4metrelık yere 5 dilimli yetermı radyatör zaman ayarlı almayı dusunyorum termostatlı

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
hüseyin bey prize takılan zaman sayaçları geçen sene alayım dedim belli wolta kadar destekliyor şimdi 3000 w yağlı radyatörü bağlayınca çalıştırmaz ama teknoloji gelişti belki yüksek değerleri çıkmıitır benim 3metreye 4 metre yere giden sene 45-50 tl ısıttım normal ısıtıcı ile bu sene radyatör koyacağım

normal ısıtıcıya bıle ucuza ısıtmıssınız ayhan bey.yaglı radyatör galıba en guzelı ben 3yıldır soba yakıyordum ama bı yere kadar olmuyor zor.yağlı radyatör mantıklı gelıyor sımdılık bakalım hayrlısı.buarada normal ısıtıcıyı kullanırken dıkkat etmek gerekır ortamdakı havayı kurutur.buda nem oranıının dususune neden olur.eger normal ısııtıcı veya soba kullanan arkadaslar varsa bence bı tane nem buhar makınesı almaları.

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
Erhan KİRET' Alıntı:
günde 10 saat çalışsa.
600*10=6000watt günlük
bir ay için;
6000*30=180000watt
180000/1000=180kw
tesekkırler erhan bey.guzel bı acıklama olmus.fıyat normalmıs aslında ben daha fazla cıkar dıye tahmın edıyordum.aynen bu sekıl yaglı radyatör kullanıp hesap yapan varmı arkadaslar?

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Hüseyin KARABACAKOĞLU' Alıntı:
normal ısıtıcıya bıle ucuza ısıtmıssınız ayhan bey.yaglı radyatör galıba en guzelı ben 3yıldır soba yakıyordum ama bı yere kadar olmuyor zor.yağlı radyatör mantıklı gelıyor sımdılık bakalım hayrlısı.buarada normal ısıtıcıyı kullanırken dıkkat etmek gerekır ortamdakı havayı kurutur.buda nem oranıının dususune neden olur.eger normal ısııtıcı veya soba kullanan arkadaslar varsa bence bı tane nem buhar makınesı almaları.
geçen sene kullandığım ısıtıcıda su haznesi vardı nem olayı çözüldü bu sene yer biraz genişledi yani fatura biraz daha yüksek gelecek ama en mantıklısı radyatör arçelik mağazasında gözüme çarptı flavel marka olması lazım 169 tl onu almayı düşünüyorum...

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
arkadaslar merhaba malum kış geldi  yağlı radyatörlerı kullanmaya başladık mı? 1ay kullanıp elektrık faturası gelen varmı?