YAHYA SAYIN VE YAVUZ USTA YA TEŞEKÜRLER

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
İZİNDE OLDUĞUMDAN DOLAYI 1 HAFTADIR FORUMA GİREMEMİŞTİM
ŞİMDİ TATİL BİTTİ MEMLEKETE DÖNDÜM TEKRAR
BU SENE TATİLDE ANTALYADAYDIK
MANASI İLE SEVGİLİ YAHYA ABİ VE YAVUZ ABİ İLE TANIŞMA FIRSATIM DA OLDU ZATEN SİTE ARACILIĞI İLE GÖRÜŞÜYORDUK FAKAT YÜZ YÜZE TANIŞMAYI DA ÇOK İSTİYODUM VE NASİP OLDU. BURADAN KENDİLERİNE BANA KARŞI GÖSTERMİŞ OLDUĞU  İLGİ VE ALAKALARINDAN DOLAYI TEKRAR TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM VAKİT KISITLILIĞINDAN DOLAYI FOTO ÇEKMEYİ UNUTTUK BUNUN İÇİN SİZLERDEN ÖZÜR DİLERİM ARKADAŞLAR
AMA SİZE TAVSİYEM YOLUNUZ DÜŞERSE ANTALYAYA MUTLAKA UĞRAYIN ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN GERÇEKTEN İKİSİNİNDE ÇOK GÜZEL KUŞLARI VAR
HA UNUTMADAN SÖYLEYEYİM RAMAZAN BAYRAMINA BENİ UNUTMA YAVUZ ABİ ŞEFTALİ YÜZLERİMİ  ;) 

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Orçun üstadları ziyaretin bulunmaz nimet Allah muhabbetinizi arttırın

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Alanyaya da gelme fırsatınız olsaydı keşke  :) Hem Yahya hem de Yavuz abi, ikisi de öncelikle insan olarak harika insanlardır. Antalya merkezdeyken her ikisinle de görüşüyordum, 2 yıl önce Alanyaya taşındıktan sonra ister istemez biraz da olsa koptuk...ama telefonla devamlı görüşüyoruz. Firsat bulmuşken ben de kendilerine yardımlarından dolayı birkez daha teşekür etmek istiyorum.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Orçun bey bizi ziyaret etmenle asıl sen bizi mutlu ettin...Keşke daha vakitli bir güne denk gelse idide daha fazla ilğilenebilse idik.Herzaman bekleriz...
Sen merak etme İnşaAllah sarı şeftali süratlıların takipçisi olacağım... ;) bye_kiss

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Alanyaya da gelme fırsatınız olsaydı keşke  :) Hem Yahya hem de Yavuz abi, ikisi de öncelikle insan olarak harika insanlardır. Antalya merkezdeyken her ikisinle de görüşüyordum, 2 yıl önce Alanyaya taşındıktan sonra ister istemez biraz da olsa koptuk...ama telefonla devamlı görüşüyoruz. Firsat bulmuşken ben de kendilerine yardımlarından dolayı birkez daha teşekür etmek istiyorum.
Günay'cım ne demek herzaman...Kendine iyi bak .
19.temmuz. perşembe gününden itibaren Antalya dayım beklerim... bye_kiss

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Yahya SAYIN' Alıntı:
Orçun bey bizi ziyaret etmenle asıl sen bizi mutlu ettin...Keşke daha vakitli bir güne denk gelse idide daha fazla ilğilenebilse idik.Herzaman bekleriz...
Sen merak etme İnşaAllah sarı şeftali süratlıların takipçisi olacağım... ;) bye_kiss
;)

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Yavuz ALPTEKİN' Alıntı:
Bende Yahya abiye teşekkürlerimi sunuyorum saolsun iki gün boyunca beraberdik güler yüzüne ve sohbetine doyum olmuyor bunun için ayrıca teşekkür ediyorum
Bende sana çok teşekkür ederim kardeşim, samimi karşılamam,ilgi ve alakalarından dolayı... bye_kiss

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Allah muhabbetinizi arttırsın. Bu tür ziyaretler çok iyi olacaktır. Üreticilerin ufkunun açılmasında önemli bir faktör bence.