abi iki tane de erkek kuşum var aynı kafeste duruyor erkekler bu dişiyi erkeklerın yanına atsam sorun olurmu okula gıdıcem bırazdan kımsede bakamıcak bısey olursa dıye tedırgınım napsam sence?Sıddık YAMAÇ' Alıntı:3 aylık dişi
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:evet 3-4 aylık dişi erkeklerin yanına koy bişey olmaz
Bence bu cinsiyet konusunda tecrübe kazanman lazım.Arkadaşında kafasını karıştırmayalım.Bu kuş nereden bakarsan bak dişidir.Herkese katılıyorum 4 ay civarı en fazla.Tugay DERELİ' Alıntı:Kardeşim gaga fotoğrafını paylaşır mısın ? Burdan pek dişiye benzemiyor ama dikkatli bakmak lazım.
İlk iki fotoğraf vardı ben o mesajı attığımda ordan bakıldığında gagası gayet mavili ve pembeli gözüküyor kardeşim. Ben paylaşır mısın dedikten sonra diğer fotoğraflar geldi . Arkadaşın mağdur olmaması amacıyla öyle bir söylemde bulundum yanlış anlaşılmasın.Emre CEYHAN' Alıntı:Bence bu cinsiyet konusunda tecrübe kazanman lazım.Arkadaşında kafasını karıştırmayalım.Bu kuş nereden bakarsan bak dişidir.Herkese katılıyorum 4 ay civarı en fazla.
hımmm ben aceleci davrandım sanırım kusura bakma.Tugay DERELİ' Alıntı:İlk iki fotoğraf vardı ben o mesajı attığımda ordan bakıldığında gagası gayet mavili ve pembeli gözüküyor kardeşim. Ben paylaşır mısın dedikten sonra diğer fotoğraflar geldi . Arkadaşın mağdur olmaması amacıyla öyle bir söylemde bulundum yanlış anlaşılmasın.