yardım(boxlara gecıs)

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
öncelıkle herkese merhaba.hayırlı uretımler.eskı kafeslerımden boxlara gecmek ıstıyorum.box kafeslerım yapım asamasında.asıl soruma gelınce kuslarımın bır kısmı yavrulu yumurtalı bır kısmı yenı ese atılmıs bır kısmı yumurta hazırlıgında.yenı sısteme gecerken nelere dıkkat etmelıyım.nasıl bı yöntem uygulamallıyımkı stres faktörunu en aza ındıreyım.?

bılgı ve göruslerınız ıcın sız degerlı uretıcılere sımıden tesekkur ederım.saygılar

haritaci26

Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
TOKGÖZ
Hüseyin bey ben şuan için salmadan box kafeslere gecıyorum 24 takım kusum vardı box kafeslerı kumese koydum yavrusu düşen kuşu kafese aldım bu esnada salmada kuslar boxları kilettiler ama sağlık olsun siz zaten kafesteymıssınız yenı kafese alırken yavruların dusmesını bekleyıp aynı yavrulukları kullanıp ve kusları eskı duzendekı komsularıyla aynı koyarsanız sıkıntı olmyacagını dusunuyorum ama ustaların yorumlarınıda bekleyıp gormek lazım ...

halitsenocak

Üyemiz
Adı
halit
Soyadı
şenocak
yavruları yeme dusen cıftlerden yuvalrarı cıkartın tamamı yeme dustukten sonra boxlara gecıs yapın derim

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Yavru ve yumurta olan çiftler için riskli bi iş değişim arkadaşlarında dediği gibi yavrular yeme düşmeden geçmeyin bence

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
yum olanlarla yavrusu olanlar sonuçlanana kadar bekle yuva kızdıranlarda 3 5 gün geçıkebilir yeni yerlerini yadırgarlaryavruluktan kuşu çıkarmadan yum yapan varsa ya yum geçecen yada erkekleri önceden trasfer edeceksin tam oturana kadar 2 3 ay uğraşacaksın kolay gelsin slm

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
Değerli arkadaşım.Öncelikle hayırlı olsun.Kuşlardan yumurtası ve yavrusu olmayanlarda sıkıntı olacağını sanmıyorum.Ama yavru ve yumurtası olanlarda sıkıntı olabilir.Benim daha önce dükkanım vardı.Maliyeye kapanış verdim ama kuşları koyacak yerim yoktu.Birde maliye kapanış vermesi için dükkanın boş olması gerektiğinden depo gibi biryere koydum kuşları.İçlerinden yavrulu yumurtalı olan da vardı yeni eş olanda ama çok şükür hiç birşey olmadı ne bileyim.şans heralde