A Aytun Takipçi Üyemiz Katılım 2 Haz 2012 Mesajlar 138 Konum MANİSA Adı AYTUN Soyadı CETİNKAYA 14 Tem 2012 #1 dısı kusum yuvalıga girmeye alkisd basladı fakat yuvalıgın icinde az bir talas vardı onları tek tek cikardı suan bombos ne yapmam gerekli bosmu kalsın yoksa talas koyayım mı yine
dısı kusum yuvalıga girmeye alkisd basladı fakat yuvalıgın icinde az bir talas vardı onları tek tek cikardı suan bombos ne yapmam gerekli bosmu kalsın yoksa talas koyayım mı yine
S sezgin Uzman Üyemiz Katılım 12 Eki 2010 Mesajlar 2,913 Konum istanbul Adı Sezgin Soyadı Anıl 14 Tem 2012 #2 Talaşı dışarı attıysa koymayın kendine göre ayarlar o yuvalığı yavrular çıktıklan sonra eklersiniz talaşı.Gözünüz aydın
Talaşı dışarı attıysa koymayın kendine göre ayarlar o yuvalığı yavrular çıktıklan sonra eklersiniz talaşı.Gözünüz aydın
A Aytun Takipçi Üyemiz Katılım 2 Haz 2012 Mesajlar 138 Konum MANİSA Adı AYTUN Soyadı CETİNKAYA 14 Tem 2012 #3 tsk ler
F faruk_79 Uzman Üyemiz Katılım 12 Ocak 2012 Mesajlar 2,709 Konum GAZİANTEP Adı FARUK Soyadı ŞANLI 14 Tem 2012 #4 ben genelde talaşı dışarı atanların yuvasına talaş yerıne yem kabugu koyuyorum çabuk kabullenyorlar atmıyorlardenemenı tavsıyeederım.
ben genelde talaşı dışarı atanların yuvasına talaş yerıne yem kabugu koyuyorum çabuk kabullenyorlar atmıyorlardenemenı tavsıyeederım.