YARDIM EDERMİSİNİZ

aslantürk58

Yeni Üyemiz
Adı
SELÇUK
Soyadı
MERT
Öncelikle herkesi selamlıyorum.bu işe gönül verenleri canı gönülden tebrik ederim.

Arkadaşlar 100 çifthaneli bir üretimhane kurmak istiyorum. bu kuracağım çifthaneleri çok güzel kuşlardan kurmayı düşünüyorum.maddi olarak tahmini aylık ne kadar para kazandırır bu çifthane bana gelir gider tablosu yaparak

muratkoç1983

Yeni Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
koç
bu işi yaparken ilk önce maddi değil zevk alacaksın.
maddiyatı düşünürsen ne para kazanırsın nede yavru alırsın. ilk önce bu işi sevmen gerek maddiyat sonra gelecek.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Murat KOÇ.' Alıntı:
maddiyatı düşünürsen ne para kazanırsın nede yavru alırsın. ilk önce bu işi sevmen gerek maddiyat sonra gelecek.
muhakkakki doğru söylüyorsun
ancak adam 100 çiftlik üretimhaneden bahsediyor nereden bakarsan 10-15 bin lira yatıracak bu işe
maddiyatı düşünmesi bence normal.

aslantürk58

Yeni Üyemiz
Adı
SELÇUK
Soyadı
MERT
tabiki sevmesek bu işe girişmeyiz severek yapabileceğim bir iş için söylemiştim.tabiki 100 çift üretimhanede herkes kazancı düşünür kimse demesin hobi diye yapıyorum.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Selçuk MERT' Alıntı:
tabiki sevmesek bu işe girişmeyiz severek yapabileceğim bir iş için söylemiştim.tabiki 100 çift üretimhanede herkes kazancı düşünür kimse demesin hobi diye yapıyorum.
Allah muvaffak eylesin, inşallah kurar bol yavrular alırsınız..

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
kuşalrınıza iyi baktıgınız taktırde ortalama yı düşük tutuyorum 100çift*4 yavru=400yavru\2 =200 yavru aylık -50 yavru kayıp masraf=150 yavru kularınızı hırpalamadan dinlendirerek üretin yaparsanız -50 yavru = 100 yavru=15 yada 20 tl*100= 1500yada 2000 tl  arası kazancınız olur saygılar. bu tahminlerimde fazlası olur azı olucanısanmam

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
bu sorunuza cevap almanız mümkün değil, nedenleri ;

sizin aldığınız kuşlar eş tutacak mı?
eş kuşlar ise taşınırken stresten zarar göreceklermi?
hastalık olup fireler ne ölçüde olacak?
kuşlardan yumurtaların kaçı boş çıkacak?
yavrulardan kaçı yuvadan uçacak?,....... gibi..........

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Murat KOÇ.' Alıntı:
Güzel bir maneviyat dolu söz +++++++

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
hastalı eş tutmama vs konular ayrı arkadaşlar çalışcan takımdan  bahsediyoruz oturtana kadar geçicek süreci kimse tahmin edemez zaten ama kurulu  bilindik bir kümes alırsa arkadaş komple bu olasılıklar düşecektir