Yardım Ederseniz Sevinirim :(

sezber

Yeni Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Sazlıoğulları
Annemler komşudan muhabbet kuşu getirmişler.Onlar bıkmış galiba.Annemlerin dediklerine göre kanatlarını yolmuşlar ve nasıl becerdilerse biraz dövmüşler(komşularımız).Şu anda uçamıyor.Kanatları ya daha tam çıkmadı ya da zedelendi diye düşünüyorum(ayırt edemiyorum).Ve çok agresif kafes dışında falanken bile ısırıyor.Bunun yanına eş almayı düşünüyorum(büyük ihtimal erkek).Ne zaman eş almalıyım,hemen yanına mı koymalıyım,nasıl bize alışır ve uçar mı?
Yardımlarınızı bekliyorum.Hepinize şimdiden teşekkür ederim

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
Kuşun fotoğrafını eklersen daha çabuk yardımcı olunur...

Kuşun kaç yaşında, dişimi erkek mi ne kadar zarar görmüş bunları yazarsan ve foto eklersen daha sağlıklı cevaplar alabilirsin...

sezber

Yeni Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Sazlıoğulları
en kısa zamanda yüklerim.sanırım erkek.zarar yok gibi.zaten nasıl dövülebilir ele avuca sığmıyorlar ve onlardan beklemem böyle birşeyi ama kuş korkmuş.önerileriniz için sağolun

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Kuş muhtelen yetişkindir ve görmüş olabileceği şiddet size alışmasını zorlaştıracaktır. Kanatlarının iyileşmesi beslenmesiyle ve zamanla ilgilidir (eğer kırık yoksa)..
    Yanına eş/arkadaş koyacaksanız; Bugün olması yarın olmasından iyidir.
    Kafeslerinin büyük olması daha rahat olmalarını sağlayacaktır..

sezber' Alıntı:
kanatlarını yolmuşlar ve nasıl becerdilerse biraz dövmüşler(komşularımız).
  Yeni dünyada da kuş onların kollarını kırar, döver haklaşırlar..

Mutluluğun sırrı sevgi dir; Kuşunuz/kuşlarınız hayırlı olsun..

sezber

Yeni Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Sazlıoğulları
en kısa zamanda kuşun fotoğraflarını yükleyeceğim.diğer konulara baktım ve kıyaslamama göre benim kafeste yetersiz kalır 2 kuşa.belki sizlerden biri fotoğraflardan kırık vs. anlayabilir.ben daha yeniyim sayılır.

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
dövme deilde belkı cocukları varsa onlar yapmıs olabılır yoksa neden yapsınkı kucuk kusa

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kuş komşularınız ona zarar verdiği için bi süre daha insanlara hırçın davranacaktır bence bu alıştırmanızı zorlaştırabilir