yardim lutfen

Sefder

Üyemiz
Adı
Sefder
Soyadı
Umudov
merhaba arkadaslar.en iyisi ben her seyi anlatayim siz yardim edin.Arkadaslar benim kuslarin bilmedigim tarihlerde yumurtlamislar.4 yumurtani 3u dolu 1i bostu.Zannimca Yumurtalarin zamani dolmus.BU aksam eve geldigimde yem kabinda bir yumurta gordum.Annemden yumurtani sabahtan orda oldugunu ogrendim(bu arada kuslar dolu yumurtanin birini kirip yemislerdi daha onceden).Yumurtayi alib kabugunu yavasca kopardim.kotuu bir koku geri.sonra yavru oldugunu gordum ama olmusdu.Hem de tam gelismemisti.Diger yumurtlara baktim yine uc yumurta vardi.Ama garip olan YIne 2 dolu 1 bos yumurtanin olmagiydi.Yumurtalardan ikisinde yavru var ve kabugunda golge gorunuyor.Yumurtanin birinde kabuk azcik kirilmis ama zari duruyor.Arkadaslar bundan sonra napmaliyim???Yardim lutfen

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
En iyi şekilde bakım yapmalısınız yavru almak istiyorsanız  yoksa çiftlerinizde  bu hal devam eder

Sefder

Üyemiz
Adı
Sefder
Soyadı
Umudov
Ünal YILMAZ' Alıntı:
En iyi şekilde bakım yapmalısınız yavru almak istiyorsanız  yoksa çiftlerinizde  bu hal devam eder
abicim sagol ama en iyi sekilde bakiyorum.sabahlari kendim yemeden onlari yemleyib mamalarini veriyorum

Sefder

Üyemiz
Adı
Sefder
Soyadı
Umudov
arkadaslar bu arada yumurtalarin ikisinin disinda siyahlik var.golge gibi

Sefder

Üyemiz
Adı
Sefder
Soyadı
Umudov
arkadaslar o iki yumurtayi azcik catlatdim ve kotu koku geliyor.galiba yavrular olmus.

Sefder

Üyemiz
Adı
Sefder
Soyadı
Umudov
arkadaslar yine husran.Yuvayi acdigimda koku geldi.Annesi cikmayan yumurtalari kirmis iki tane olusmamis yavru var yuvada.Artik uc tane yavru atdim cope bu kuluckadan.Disinin altin iki tane bos yumurta koydum.Husrana ugramasin diye.Insallah diger kuluckala4dan yavru alirim.