Yardım ! Muhabbet Kuşu

Can Alben

Takipçi Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
Alben
Merhaba Muhabbet Kuşum İshal Ve Resmen Yaptıgı Dışkı Değil Bildiğimiz Sıvı Su Bırakıyor Beyaz Su Gibi Dışkıyla Alakası Yok Sıcak Beyaz Bir Su Bırakıyor.Normal İshal İlacını Verdim Çok Etkili Oldugu Söylenemez Ne Yapmalayım Yardım Ederseniz Çok Sevinirim.

Can Alben

Takipçi Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
Alben
Ve 2-3 Gündür Böyle Ama Keyfi Falan Çok İyi Haretli Konuşmaya Falan Devam Ediyor.İshal İlacını Koymaya Bende Devam Ediyorum 2-3 gündür Kesmedi Ne Yapmalıyım

tebessum01

Üyemiz
Adı
ERCÜMENT
Soyadı
KIZILTOPRAK
Hangi İlaç Verdiniz _?Patates  Haşlayabilirsiniz ayrıyeten

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Sulphamazhataine adlı ilacı eczaneden temin edip 3-4 gün boyunca suluğuna 5-6 damla uygulayınız geçmiş olsun

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Sulphamazhataine kullanacaksanız avidiareyi keseceksiniz dal darı mamalarına tarçın patates haslaması haşlanmış yağsız tuzsuz pirinç gibi besinleride tüketmesinde fayda var ama ishalin hangi boyuta geldiği önemli  resim eklerseniz herkes yardımcı olacaktır

Can Alben

Takipçi Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
Alben
İlacı Alıcam İshali Normal Dışkı Gibi Değil Su Gibi Mesela Normalde Üstümüze Yaparken Peçete Dokunduğu gibi alabiliyoduk dışkısını şimdi su gibi yapıyo hiç alamıyorum sıvı

troy_legend

Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
kahraman
nifuramycin adlı ilaç ishalde çok etkili kuşun fazla direnci yoksa ölümlede sonuçlanabiliyor çok etkili bir antibiyotik petshoplarda bulabilirsin

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
benım kuşda isal olmuştu nar eşkisi içirdim düzeldi maşallahı var şimdi

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Sezgin ANIL' Alıntı:
Sulphamazhataine kullanacaksanız avidiareyi keseceksiniz dal darı mamalarına tarçın patates haslaması haşlanmış yağsız tuzsuz pirinç gibi besinleride tüketmesinde fayda var ama ishalin hangi boyuta geldiği önemli  resim eklerseniz herkes yardımcı olacaktır
.