Yardım Show jumbo

aydn20

Yeni Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Aydın
Selamun Aleyküm kuş sevdalıları ailesi
Öncelikle kuşlarımın özelliklerinden bahsedeyim 15 aylıklar bir türlü yavru alamadım mama veriyorum yemiyorlar yuvalığa hiç girmediler. şuan kuşlarım ne durumda cinsleri iyi mi kötü mü hiç fikrim yok kızışmışlar mı bu konularda detaylı bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim.Bilgileri öğrenip tecrübe kazanıp paylaşmak için can atıyorum. :)

ilker45

Üyemiz
Adı
İLKER
Soyadı
CANER AKHİSAR
bunlar showjumbonun en alt vasfı cins olarak disi yumurtlayacakmis gibi duruyor. eslesiolarmi bilmiyorum. tek kafes evin icinde bakiosaniz kimsenin dolasmadigi el ayak oynamayan aydinlik ve soguk cereyan almayan bi yerde tutun. sadece yem ve suyu icin rahatsiz edin oda kisa surede isinizi bitirin. hergun kaynamis yumurta havuc rendeleyip hazir mamaile karistirip onlerine koyun piyasada satilan yumurtlatici urunler var onlardanda takviye yapabilirsiniz. disi kusun ceresi kahve rengi olan yani poposu sisiyormu  elinize nazikce alip popotüyüne ufleyerek veya aralayarak bakin yag baglamista olabilir. hafta bir multi vitamin ,karaciger koruyucu ,probiotik,ve bağışıklık güçlendirici kesinlikle kullanin

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aydn20

Yeni Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Aydın
Çok teşekkür ederim diğer ürünleri de hemen alıp kullanmaya başlarım. showjumbonun en alt vasfı Ne demek oluyor biraz açabilir misiniz ?

canmuhabbet41

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Can
şov en iridir.şov dan geriye doğru gidelim.şov-jumbo-ingiliz-çekoslavak-ve yerli .
sizin kuşlar bana göre .dişi ingiliz.erkek çekoslavak.kişinin bakış açısına göre değişir tabi.
bu saydığım isimler sadece irilik sıaralaması isimleridir.vasıflıdan vasıfsıza doğru.
türleri de üzerlerindeki desenlere ve renklere bakarak belirlenir.
sizin kuşların ikisi de spangle türü kuş.desenlerinden ötürü.

aydn20

Yeni Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Aydın
çok tTeşekkür ederim peki kuşlarımın fiyatı nedir ? yada yavruları olursa onların