Yardım!!

Ahmet ERTUNÇ

Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
ERTUNÇ
Bende 1 çit muhabbet kuşu var hobi amaçlı üretmek istiyorum ama olmuyor  :mad: Bu kuşlar anlaşmış mı onu da anlayamadım. Bazen öpüşür gibiler bazen birbirlerini kaşıyorlar bazende kavga ediyor gibiler.. Anlaşıp anlaşamadıklarını nasıl anlayabilirim?

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Bu işde sabır çok önemli kuşlarınız için bişe diyemem fakat  kuşların yumurtlaması için onların istediği  şartlar sağlanırsa siz istemesenizde onlar  devam ederler. sitede bilgiler mevcud forumdan araştırırsanız  doğru ve yanlışları  görürsünüz.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Bir kafese konulan her çift eş tutacak diye bir kural kaide yok. Uzun zaman belirttiğiniz gibi devam ederlerse eş değişimine gitmenizde fayda var

torin_x

Takipçi Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
GÜZEL
Aceleci biri iseniz tavsiyem üreticilerden eş tutmuş çift temin edin, yok beklerim eşleri denerim diyosaniz her deneme için bence 1 ay bekleyin.

Ahmet ERTUNÇ

Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
ERTUNÇ
Eş tutmuş almak en iyisi ama ben üreticiden satın alamadığımdan bana sorunlu kuşlar geliyor. :mad:

Ahmet ERTUNÇ

Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
ERTUNÇ
Benim ilk kuşuma da öyle dediler aldığım yere götürdüm bunun cinsi farklı dedi. Hem benim önceki kuşum eş tutmuştu... Gelmişken iyi bir kuş alayım dedim. Bunlar önce yavru verdi iyi dedi ama herhalde eş bile tutmadı ???

mia

Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
sirkeci
Arkadasım yanlış anlamazsan eğer bana kuşların ikiside dısı gibi geldi sen emin misin

Ahmet ERTUNÇ

Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
ERTUNÇ
Ya önce de öyle dediniz gittim satıcıya bunun cinsi farklı dedi. Bende gitmişken 1 yaşında alayım dedim bunları aldım. Benim anladığım kadarıyla mavi erkek. Bunları salmaya atıyorum birbirinden ayrılınca ötmeye başlıyorlar ve hemen yan yana geliyorlar.Birbirlerini kaşıyorlar falan herhalde eş tutmuşlar ama dişi kuş tüy döküyor ondan olabilir mi?