Yardım

sezber

Yeni Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Sazlıoğulları

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
fotolar küçük olmuş tam anlaşılmasa da kuş yaşlı değil, kuş evcil olduğunda yani ele alıştırıldığında eşe zor gelir... Yani eş aldığında hemen çift olmasını bekleme çok sabretmeli çok beklemelisin.... Eğer evcilleştirmekse niyetin ben kendim ilgilenecem arkadaş olacam diyosan eş alma... Ona yeterli ilgiyi göster o seninle kendiliğinden arkadaş olacaktır. Eş aldığında eşiyle daha çok ilgilenir... Ama kuşlar için en iyisi ona kendi eşini kendisi seçmesi için fırsat tanımaktır. Eğer kuş daha önce evcilleştirilmişse eş seçme işi zorlaşır... Kafesi ise çok küçük bulmadım 2 kuş içinde yeterli olabilir.  Kanatlarında bi sorun olup olmadığı anlaşılmıyor fotoğraflar dediğim gibi küçük

sezber

Yeni Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Sazlıoğulları
biliyorum fotolar kucuk ama baska turlu yukleyemedim.kendi.esi secmesini nasil saglayabilirim.ve ese alisimi neden zor olur.ve sonradan gelen disiyi kabullenmeme olur mu

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
kuş 2-3 aylık. çere pek net değil kanatlarıda resimden zor anlaşılır kafes yeterli, eş almak için daha küçük bir kuş kuşların 6-7 aylıkken eşe atılmasından yanayım.

sezber

Yeni Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Sazlıoğulları
fotograflari foruma koyamadim bende boyle birsey yaptim ama  resimler kucuk oldu nasil olacagini bilmiyorum.kusa gelince ceresi mavi erkek oldugunu dusunuyorum zaten komsumuzda erkek diyor. onlar alali bi 5-6 ay olmus bu sure yetermi.ve disi kusu getirip koysam direkt nolur

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
Kuş eş tutacak yaşa gelmiş komşunuzun dediğine göre  6 7 aylık bir kuş... Kendi seçeceğin bir kuşla anlaşamayabilir  kavga edebilir. Bu yüzde alacaksın kuşu kafesiyle birlikte petshopa gideceksin sonra seçtiğin beğendiğin dişileri deneme yanılma yöntemiyle tek tek erkeğin kafesine atacaksın hangisiyle daha çok anlaşırsa o kuşu alacaksın... ama dediğim gibi eğer kuş evcilleştiyse eş tutması zor olabilir... Kolay gelsin

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
MUHTAMELEN KUŞUNUZUN KANAT TÜYLERİ BİR ŞEKİLDE YOLUNMUŞ UÇMASIN DİYE YA DA KESİLMİŞ  BU YÜZDEN UÇAMIYOR.
KUŞUNUZA ALACAĞINIZ EŞİ İLK ÖNCE AYRI BİR KAFESTE TUTARSANIZ KUŞLAR İÇİN DAHA SAĞLIKLI OLACAKTIR.

sezber

Yeni Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Sazlıoğulları
cok sagolun.kus bize alismis degil.es tutmasi kolay olabilir.kanatlari yolunmus olmasi lazim kanatlari geri uzayinca ucar mi sizce sorun olur mu