yardım

astonis

Takipçi Üyemiz
Adı
utku
Soyadı
joy
1 ay ıcerısınde 2defa kuluckaya oturdu ılk 5tane bos cıktı attım ıkıncı 5tanede boscıktı yanlız bırı doluymus farkına varamadım onuda kırdıgımın ıcın zıyan oldu nedenı nedır acaba

tankuuu

Takipçi Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
ÖZGÜR
ilk önce tünekleri kontrol edin çifleşme sırasında oynayıp kuşların pozisyonunu bozmamalı, buğday çimlendirmesi yapıp verebilirsiniz yumurtaların doluluk oranını arttırır ve kuşları kızıştırır, kuşlar için multivitaminler var alıp kullanabilirsiniz,yine olmazsa çirti ayırıp başka kuşlarla eşe atın aklıma gelenler bunlar geçmiş olsun

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
bir sonraki  kuluckayı  bekle...yinede  boş çıkarsa erkeği değiş ilk olarak..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
oturmaya başlamış düzenlerini bozmuşsunuz. yumurtanın dolu oluşu çiftleşme acemiliklerini attıklarını gösterir. Bundan sonraki kuluçkalarında rahatsız etmemeniz daha iyi olur

astonis

Takipçi Üyemiz
Adı
utku
Soyadı
joy
boş oturmasından ıyıdır cunkı bundan oncekını boşuna oturdu o yavruyu beklerken hıc bıse cıkmıyor uzulyorum buda cıkmssa baska yumurtlayanların yavrusunu koycam yazık hayvana sımdık baktım 2tane daha var yumurta yumurtlamıs gene ınssallah dolu cıkarlar busefer amın yarabbı

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
oturmaya başlamış düzenlerini bozmuşsunuz. yumurtanın dolu oluşu çiftleşme acemiliklerini attıklarını gösterir. Bundan sonraki kuluçkalarında rahatsız etmemeniz daha iyi olur
+1

astonis

Takipçi Üyemiz
Adı
utku
Soyadı
joy
kuslardan daha once yavru aldım acemılık degıl dıye dusunyorum

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Erkekte yeterli sperm yoktur bu aralar belki.Bakımı arttırıp yumurtalarına dokunma.Yavru çıkınca üzülüyorsun da yavruyu yumurta içindeyken öldürünce üzülmüyormusun? Ders olmuş sana günü gelmeden kırmassın artık yumurtaları.Yumurtaları numaralandır çok sabırsızsan.

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
bence bekle derim kuşlar yerini sevdikten sonra rahatsız etmeyim ayrıca mama ile tohum  yedirim biraz daha etkisi olur yumurtaları kırmadan oncede kesinlikle ısıkta dolu olup olmadıgına bakın

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:

mustafa868

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
akın
BENİMDE BÖYLE BİR ÇİFT KUSUM VARDI 2 KULUÇKA BOS 3.KULUÇKADA 7 YUMURTA 2 Sİ DOLU VE DÖRDÜNCÜ KULUÇKADA 5 TE 5 BENCE SABRET BİRAZ DAHA

astonis

Takipçi Üyemiz
Adı
utku
Soyadı
joy
Emre CEYHAN' Alıntı:
Erkekte yeterli sperm yoktur bu aralar belki.Bakımı arttırıp yumurtalarına dokunma.Yavru çıkınca üzülüyorsun da yavruyu yumurta içindeyken öldürünce üzülmüyormusun? Ders olmuş sana günü gelmeden kırmassın artık yumurtaları.Yumurtaları numaralandır çok sabırsızsan.
nerden bılyosun kı uzulmedıgımı bılerek yapılmıs gıbı konusyosun

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
acele etme birde şu vereceğim mamyı kesin dene çare burda ülker sebzeli,tahıllı,ballı,meyveli,pirinçli mama (herbir mama 250 gr lık ) ve 1kg galete 3kg ülker bebe bisküvisi bunlar robotta çek egerki kuru yerlerse kuşları bi den öyle ver egerki yemezse içine yumurta kıy öyle ver haftada 2 sefer ver ayrıca yumurtanın kabuklarını da robottan geçir mamanın içine kat ver 1 ay sonra bana özelden msj at ne kadar etkili oldugunu gör

astonis

Takipçi Üyemiz
Adı
utku
Soyadı
joy
özelden tam olarak açıklık getırelım mesaj attım

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
sebepler ya ciftlesirken sorun olusuyordur yetedi kadar dollenme gerceklesmiyordur . bunun icin bir yontem var disininde erkeginde popo etrafindaki tuyleri kirpmaniz isinizi duzelte bilir. diger bir sebep disinin yada erkegin ureme organindadir  unun cozumu zor hangisi sorunlu tespit edip degistirmek ;)    ilk dedigimi deneyin ve bir dahaki kuluckada anlarsiniz farki .