:( yardım

vildannn

Yeni Üyemiz
Adı
vildan
Soyadı
akbal
selamun aleyküm. yaklaşık 3 sene kuş besledim ve çoğaltım yaptım. fakat geçen sene bir arkadaşım bana yavru bir kuş aldı ve ben 12.12.12 de ona dişi bir eş aldım. aradan 1 ay geçti ve dişi sürekli erkeği dövüyordu. dişiyi verdim yerine başka aldım bu defa da bnm kuş dişiyi dövdü. oda yaklaşık 3 hafta kaldı. en son 3. dişiyi aldım.yaklaşık 10 gün oluyor. fakat yine anlaşamıyorlar. ne yapmalıyım. her şeylerine düzenli olarak bakıyorum ama sonuç elde edemiyorum. bir yerde hata yada eksik bişey mi yapıyorum lütfen yardımcı olun...

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
bana kalırsa aldığınız yerde anlaşan iki kuş alın biraz izleyip 10 15 dakika zaten göreceksiniz anlaşan birbirini besleyen kuşları :) ve 4 gün yuvalık takarsanız 10 gün yumurta alabilirsiniz :)

vildannn

Yeni Üyemiz
Adı
vildan
Soyadı
akbal
yavruluk hep takılı ama bana hediye gelen kuşu değiştirmek istemiyorum çünkü çok sevdiğim biri aldı. bu 3. dişi yavruluk 2 gündür takılı ama anlaşamıyorlar gbi görünüyo. erkek dişiye yklaşıyo ama sonra birbirlerini dövüyorlar gaga atıyorlar. başka bi yöntem yok mu :s

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
tabiki hata ve eksik yapıyorsun...
1. si öyle her aldığın kuş 1 fafta içinde yumurtlamaz.
2. aldığın kuş yeni kafese , yeni ortama alışacak
3. sü yeni aldığın kuş hemen pat diye erkeğin yanına atılmaz...

vildannn

Yeni Üyemiz
Adı
vildan
Soyadı
akbal
çok sert bi cevap sezdim ama hata olmasını öğrenmem iyi oldu :)) o zaman bi süre bekleyeyeyim . daha önce çok kuş besledim ve yavru aldım ama hiç böyle görmedim. en fazla 3 haftada yumurta alırdım . en iyisi beklemek  biraz daha :)

Teşekkürler . . .