Yardım

bekirefe16

Üyemiz
Adı
Bekir
Soyadı
Efeoğlu
iyi akşamlar 1 çift muhabbet kuşum var 26.11.2013'de ilk 2 yumurtayı gördüm 1 hafta önce yumurtlamayı bitirdi ve kuluçkaya başladı 6 adet yumurta var tahminen ne zaman ilk yavrular çıkar renklerinide çok merak ediyorum çiftim bu ne renk çıkar acaba yavrular

bekirefe16

Üyemiz
Adı
Bekir
Soyadı
Efeoğlu
verdiğim mama cicibebe-etimek-irmik-havuç-yumurta bu mamayı vermeye devammı ediyim yavrular çıkınca ekliceğimiz başka bir malzeme varmıdır acaba

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
eğer yumurtalar döllenmişse 18-22 günde yavrular çıkmaya başlar. Mama, vitamin takviyesine devam edin ama yavrular çıktıktan sonra hergün mama verin.
Yuvada talaş yoksa yavruların hepsi çıktıktan sonra yuvaya talaş koyun.

muhabbet kuşları

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Apuhan
ilk yumurtadan yavrunun çıkması lazım...22 gün olmuş...havalar soğuk olduğu için belki biraz gecikmiştir...bugün yarın çıkar inşallah...yavru renkleri ana babaya yakın renk olabilir...daha açık ve daha koyu renklerde de çıkabilir...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Mahsun ECE' Alıntı:
eğer yumurtalar döllenmişse 18-22 günde yavrular çıkmaya başlar. Mama, vitamin takviyesine devam edin ama yavrular çıktıktan sonra hergün mama verin.
Yuvada talaş yoksa yavruların hepsi çıktıktan sonra yuvaya talaş koyun.

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
yuvaya iri talaş mutlaka koyun, ben çok faydasını gördüm, yavrulara yaptığınız mama benim mamanın aynısı, renklere gelince de düz yeşil düz mavi ya da anne ve baba gibi çıkar büyük ihtimal.

bekirefe16

Üyemiz
Adı
Bekir
Soyadı
Efeoğlu
talaş koycaktım bit yapıyo dediler pet shopta ince kum var onu da koyabilirsin diyince onu alıp koydum