Yardım

bekirefe16

Üyemiz
Adı
Bekir
Soyadı
Efeoğlu
Selamlar 1 çift muhabbet kuşu aldım 1 hafta oldu 1 2 gündür dişi kuyrugunu indirip kaldırıyor nefeste zor alıyor gibi değişik sesler çıkartıyor pek bilgim yok yumurta belirtisimidir yoksa hastamı napmam lazım yardımcı olursanız sevinirim acil.

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Kuşta üst solunum enfeksiyonu olmuş bence.Forumdan aratırsan kuyruk atması falan diye  bir sürü bilgiyle karşılaşırsın.

bekirefe16

Üyemiz
Adı
Bekir
Soyadı
Efeoğlu
2 gündür bağırsa antibakteriyel kulanıyorum ishal i kesildi şimdide kuş halsiz ayakları siyahlaştı :S neden olabilir acaba

Ali Güler

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
güler
Bekir EFEOĞLU' Alıntı:
burdan bakınca oyle gözüküyor...
kusun göğsü bicak gibi olmus bi kusu eline al gogsune elle bicak gibi olmussa kurumadir...
yani genellikle bu hastaliktan kurtulamiyor kuslar siz vitamin ve mama takviyesi yapin insallah duzelir..
bilgili ustalar daha net cevaplar verecektir..

bekirefe16

Üyemiz
Adı
Bekir
Soyadı
Efeoğlu
Ali GÜLER' Alıntı:
burdan bakınca oyle gözüküyor...
kusun göğsü bicak gibi olmus bi kusu eline al gogsune elle bicak gibi olmussa kurumadir...
yani genellikle bu hastaliktan kurtulamiyor kuslar siz vitamin ve mama takviyesi yapin insallah duzelir..
bilgili ustalar daha net cevaplar verecektir..
haklısın göğsu bıçak gibi :S aldığım yere gidip hemen değiştiriyorum o kadar para verdik hasta kuşu almışız çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için

Ali Güler

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
güler
Bekir EFEOĞLU' Alıntı:
haklısın göğsu bıçak gibi :S aldığım yere gidip hemen değiştiriyorum o kadar para verdik hasta kuşu almışız çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için
birsey degil kardesim...