A Abdullah albayrak Yeni Üyemiz Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 1 Konum Üsküdar Adı Abdullah Soyadı Albayrak 6 Ocak 2019 #1 Merhabalar herkese benim muhabet kuşum dün kapıya çarpıp düştü ve uçamıyor ve sol tarafına düşüyor ayrıca kafasını kaldıramıyor vetenere götürdüm kırık yok dedi gönderdi ne yapabilirim
Merhabalar herkese benim muhabet kuşum dün kapıya çarpıp düştü ve uçamıyor ve sol tarafına düşüyor ayrıca kafasını kaldıramıyor vetenere götürdüm kırık yok dedi gönderdi ne yapabilirim
H Haylaz Üyemiz Katılım 17 Şub 2013 Mesajlar 30 Konum Ordu Adı Enes Soyadı Köksal 11 Ocak 2019 #2 Çok sıkmadan rahat olabileceği bir yerde bakın tırmanmasın. Kalsiyum ve vitamin takviyesi yapın
Behzat TİĞİZ Powermaxmama.com Yönetici Katılım 20 Şub 2011 Mesajlar 3,078 Konum Batman Web sitesi www.powermaxmama.com Adı Behzat Soyadı Tiğiz 13 Ocak 2019 #3 b vitamini kompleksi ve e vitamini selenyumla destekleme yapın
M mitatefeunal Yeni Üyemiz Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 7 Konum Ankara Çankaya Adı Mitat Efe Soyadı ünal 2 Şub 2019 #4 Uçmasın tırmanmasın bir sure. Eğer ilk gunde eve saldıysan eve alışmasını beklemelisin.