yardım

ismailöztürk

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
öztürk
sevgili abilerim kardeşlerim.kuşumun 2.kuluçkası ilk kuluçkasında 5 yumurta yaptı 3 yavru çıktı büyüttü 2 yumurtadan yavru çıkmadı ama yavru vardı yumurtalarda doluydu.sonra 2.kuluçkasında7 yumurta yaptı gene 3 yumurta çıktı bugün 7.yumurtanın günü geldi 4.yumurtayı kırdığımda içinde gene yavru vardı gelişememiş.diğer3 yumurtada dolu ama onlardanda yavru çıkmayacak bunun sebebi nedir 2kuluçkada 5 yavrudan oldum yapmam gereken neler var yardımcı olursanız sevinirim.saygılar

kuşcuusta07

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kuscuusta07.tr.gg
Adı
Yavuz
Soyadı
usta
Merhaba,
İsmail bey üretim yerinizde sanıyorumki sürekli ısı ve nem değişimi oluyor.Sabitleyebilirseniz istediğiniz şekilde üretim gerçekleşebilir.Isı 24-28 , nem 45-60 arası ideal sayılabilir.
Nem düşük olursa hava çabuk biter ve yavru kurur ,Nem yüksek olursada yavru içerde çürür.
Saygılar.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Yavuz Usta' Alıntı:
Merhaba,
İsmail bey üretim yerinizde sanıyorumki sürekli ısı ve nem değişimi oluyor.Sabitleyebilirseniz istediğiniz şekilde üretim gerçekleşebilir.Isı 24-28 , nem 45-60 arası ideal sayılabilir.
Nem düşük olursa hava çabuk biter ve yavru kurur ,Nem yüksek olursada yavru içerde çürür.
Saygılar.
usta gerekli açıklamayı yapmış

ismailöztürk

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
öztürk
teşekkürler yavuz abi sağolasın.sıcaklık 20-22 derece arası malum havalar bi çoksıcak bi normal bundan sonra daha iyi olur inşallah