YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
merhabalar beni önceden de görmüşzünüzdür izmirliyim ve 1 çift yerli muhabbet kuşu besliyorum. Muhabbet kuşlarımdan dişi olan (erkekte az da olsa giriyor ama sadece kafasını sokuyor)yuwalığa giriyor.Onların çiftleştiğini görmedim ama erkeği dişinin üstünde gördüm hmn rahatsız etmemek için odadan çıktım.Bu arada kuşların cereleri de daha koyulaşmadı.Kızışmaları için nijer falan da kullanıyorum yumurta maması da en az 3 günde 1 weriyorum marul da veriyorum 3-4 günde 1 dişi yuvalığa girdiğinde 2-3 dakika çıkmıyor. Sizce yavru geliyor mu ? (LÜTFEN UZUN DİYE OKUMADAN GEÇMEYİN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR) icon_pray

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
olumlu davranışlar bunlar size düşen bakımlarını yapıp sabretmek

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Her şey gayet iyi gidiyor. Her istediğimiz bir anda olmuyor. bu noktada biraz sabır her seyin çaresidir. bakımlarını ihmal etmeyin gerisini onlara bırakın.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ ERKEK YUVALIĞA GÜĞVENDİKTEN SONRA DİŞİYE KIYAK OLSUN DİYE SANA YUVALIK ALDIM BEN BAKTIM SENDE BAK SONRA ORTADA KALMAYACAKSIN DER DİŞİDE KABUL BUYURURSA SEN GÖRSENDE GÖRMESENDE ONLAR NİKAHLARINI KIYAR SONRA YUVALIKTA MİSAFİRLİĞE BAŞLARLAR TAKİ YUMURTA OLANA KADAR SONRA EV SAHİPLİĞİ İLE TAKİ YUVADAN UÇURUNA KADAR YUVALIĞA KENDİNİ HAPSEDER SEN RAHAT DURURDA DEVAMLI TELEVİZYON ELİNDE KUMANDA GİBİ OYNARSAN BOZULUR SAKIN BOZMA ONLARI TAKİP EDEREK MÜDAHALEDEN KAÇIN MUTLU SONA DOĞRU SABİRLA DEVAM SLM TAŞI DELEN SUYUN KUVVETİ DEĞİL DEVAMLILIĞIDIR SÖZÜNÜ UNUTMA SİZLERİ SEVİYORUZ SLM

hunter_07

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
özdemir
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KARDEŞ ERKEK YUVALIĞA GÜĞVENDİKTEN SONRA DİŞİYE KIYAK OLSUN DİYE SANA YUVALIK ALDIM BEN BAKTIM SENDE BAK SONRA ORTADA KALMAYACAKSIN DER DİŞİDE KABUL BUYURURSA SEN GÖRSENDE GÖRMESENDE ONLAR NİKAHLARINI KIYAR SONRA YUVALIKTA MİSAFİRLİĞE BAŞLARLAR TAKİ YUMURTA OLANA KADAR SONRA EV SAHİPLİĞİ İLE TAKİ YUVADAN UÇURUNA KADAR YUVALIĞA KENDİNİ HAPSEDER SEN RAHAT DURURDA DEVAMLI TELEVİZYON ELİNDE KUMANDA GİBİ OYNARSAN BOZULUR SAKIN BOZMA ONLARI TAKİP EDEREK MÜDAHALEDEN KAÇIN MUTLU SONA DOĞRU SABİRLA DEVAM SLM TAŞI DELEN SUYUN KUVVETİ DEĞİL DEVAMLILIĞIDIR SÖZÜNÜ UNUTMA SİZLERİ SEVİYORUZ SLM
evil_idea

brhmcskn

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
coşkun
Kemal AKBULUT' Alıntı:
Kemal abi çok çok güzel açıklamışsın valla  thumbsupbo C:)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
dişi yuvalığa bn yanlarındayken bile girmeye başladı ama bn daha onları çiftleşirken görmedim ve 1 ay sonra taşınacağız bir sorun teşkil eder mi

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
yer değişikliği  yumurtlama süresini uzatabilir.  Benim 1 çiftimin çiftleştiğini hiç görmedim ama tüm yumurtalar dolu çıkıyor. sizin görmediğiniz zamanda çiftleşebilir.