Yardimci Olacak Kimse yok mu ?

Atakhan44

Üyemiz
Adı
Atakan
Soyadı
Sayin
Degerli kardeslerim ve ustalarim , kac kez ilan vermem ve ilana cevap vermeme ragmen bir sonuc , alamadım, elimde genc damizlik cift karsiliginda bir sultan papagani istiyorum ama ne ilana cevap var nede cevap verdigim ilan dan yanit var bu beni üzdü.

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
Belki şartlarıniz arkadaşlara uygun gelmemiştir. Kuslariniz yerliyse zaten sultan daha değerli diye düşünülebilir yada takas düşünen sultan üreticisi yoktur

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
Şimdi ilanına baktim sattigin kuşlara ederinin çok ustunde fiyat istemissin 250 den başlayıp 80 e kadar dusmussun. Kafes zaten fiyatı çok değiştirmez. İnsanlar tabi kaile almaz ilanını, ben daha önce yorum yapacaktı ilanına, satılmasını istiyorsan mantikli fiyat ver diye ama satışına engel olmamak için yorum yapmadım. Kusura bakma ağir oldu ama gercek

antakya

Yeni Üyemiz
Bende cevap verdigin sultan papagani ilanina baktim o daha vahim yaklasik bir yil önceki ilandan  cvp bekliyosun.lutfen forumu doğru kullanmaya  gayret edelim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
sizin yardımlık bir durumunuz yokki insanlar yardım etsin demekki insanlar istemiyor niye zorluyorsunuz.

Atakhan44

Üyemiz
Adı
Atakan
Soyadı
Sayin
Murat bey yorumunuz için teşekkür ederim , fiyat konusunda acamiliğime geldi , özkan bey ilanin tarihi gözümden kaçmış o yüzden , gökhan bey kimseyi zorladığım yok görüşünüze saygı duyuyorum , yorumlarınız için teşekkür ederim , iyi akşamlar dilerim :)

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
Atakan SAYIN' Alıntı:
Murat bey yorumunuz için teşekkür ederim , fiyat konusunda acamiliğime geldi , özkan bey ilanin tarihi gözümden kaçmış o yüzden , gökhan bey kimseyi zorladığım yok görüşünüze saygı duyuyorum , yorumlarınız için teşekkür ederim , iyi akşamlar dilerim :)
Fiyatı acemice belirlediğinizi fark etmiştim ama alinirsiniz diye yorum yapmamistim, yaptığım yorumlarda da fazla açıksözlü davranmış olabilirim, yanlış anlasildiysam kusura bakmayın iyi aksamlat