Yardımcı olurmusunuz (KAFES)

Leyla Sömür

Yeni Üyemiz
Adı
Leyla Sömür
Soyadı
Leyla Sömür
Arkadaşımın kömürlüğünde bir kafes vardı haliyle paslandı biraz.Kafesi aldım.Sorunlarım var.

1.Kafesin yemlik girişi yok.
2.Kafesin yuvalık girişi yok.
3.Kafes paslı ne tür boyayla boyuyabilirim fiyatı ne kadardır ?
4.Bu kafesten üretim kafesi olurmu ?

Lütfen yardımcı olun yavaş yavaş yılmaya başlıyorum artık maksadım üretim yapıp para almak değil benim içimde ufacık bi hobi haline geldi.SİZDEN ÇÖZÜMLERİ BEKLİYORUM..

http://i.hizliresim.com/4mRllJ.jpg
http://i.hizliresim.com/JLE22j.jpg

ozgurkuru

Üyemiz
Web sitesi
www.ozgurkuru.net
Adı
Özgür
Soyadı
Kuru
kafes kucuk bi kafes zaten masraf edip ugradmaktansa cuzi miktarlarda yenisini almak daha hizli ve mantıklı olabilir

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Madem böyle bir hobi edindiniz kuşlarınıza güzel temiz ve geniş bir kafes alın çifthane olabilir mesela birde temiz bir yuva edinin. Kuşlara işkence etmek istemiyorsanız bu kafesi ve yuvayı kullanmayın derim.

öztunc

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
öztunc
bu kafesle üretim yapmayi boşverin kuş bile beslenmez , bence kuslarin gunahina girmeyin

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Madem böyle bir hobi edindiniz kuşlarınıza güzel temiz ve geniş bir kafes alın çifthane olabilir mesela birde temiz bir yuva edinin. Kuşlara işkence etmek istemiyorsanız bu kafesi ve yuvayı kullanmayın derim.
+++

Y

yasırkara

Guest
Hayvanları geniş ortamda besliyelim sevelim dostlar

rehberalpar@gmail.com

Takipçi Üyemiz
bu kafesle uğraşmayın derim kuşlarınıza en iyi imkanları tanıyın siz olasaydınız uçan bir kuş dururmuydunuz dar küçük bi kafeste  yine de tercih sizin tabi .