yardımcı olurmusunuz??

Alp Eren

Üyemiz
yeni çifthane kafes aldım. arasında normal kafes teli var. 2 takım kus koydum birbirlerini görüyorlar. acaba aralarına kartondan yada suntadan bi bölme yapmalımıyım birbirlerini görmemesi için. yoksa bu sekilde kafes teli olsun yeterlimi?

mertsever

Uzman Üyemiz
Adı
MERT
Soyadı
SEVER
Bana kalırsa bir birlerini görmesinler kısa bir süre hem daha verimli olur sesle anlaşırlar kavga cıkmaz.

MEMDUHTUNCEL

Üyemiz
Adı
M.H.Memduh
Soyadı
TUNCEL
Normalde telin olması yeterli olur ancak üretim aşamasın da çiftler farklı tepkiler verebilir. Yumurtada ki bir çift yan tarafın da başka kuşlar var diye nadir de olsa yumurta üstüne yatmamazlık yapabilir. Bunu yaşayarak göreceksiniz.

Sağlıklı yavrular.

Alp Eren

Üyemiz
Memduh TUNCEL' Alıntı:
Normalde telin olması yeterli olur ancak üretim aşamasın da çiftler farklı tepkiler verebilir. Yumurtada ki bir çift yan tarafın da başka kuşlar var diye nadir de olsa yumurta üstüne yatmamazlık yapabilir. Bunu yaşayarak göreceksiniz.

Sağlıklı yavrular.
teşekkür ederim bekleyelim görelim ozaman... :)

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
ARAYA BİR KONTRAPLAK KOYMANIZ YERİNDEDİR BAZEN ÇİFTLERİN ERKEĞİ YANINDAKİ KAFESTEKİ DİŞİYE KUR YAPABİLİYOR V.S...

Alp Eren

Üyemiz
bu şekilde üretim yapan kimse varmı varsa cevap yazarsa cok makbule gecer..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Birbirlerini görmemeleri daha iyi olur. Ara bölmeyi kontrplaktan yapmanızı tavsiye ederim kartonu yerler

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
SN . ALPER EREN: ARKADAŞLAR KAFESİN KONTRPLAK KOYMANIZ KONUSUNDA HEMFİKİRLER KONTRPLAK KOYMANIN AVANTAJLARI ÇOK BU AVANTAJLARI YAZMAK UZUN SÜRER SİZ KONTRPLAK KOYUN...........

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Ara bölme kartondan veya kafes telinden yapmayın uygun olmaz. Kontra plak veya reklam şirketlerinde bulunan sert plastik plaka koyabilirsin.