YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Ömer Faruk Duysak

Yeni Üyemiz
  BEYLER BENİM DİŞİM 1 KAÇ HAFTA ÖNCE ÇİFTLEŞİRKE​N GÖRDÜM FAKAT ŞİMDİ KAFESE BALLI KRAKER KOYARKEN DAHİ SALDIRIYOR ELİME ELİME GELİNCE HEMEN ISIRIYOR NEDEN OLABİLİR ?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kafesi koruyor. Ancak çiftleşme üstünden 10 gün geçtiyse ve yumurta yoksa çiftleşme tam olarak gerçekleşmemiş demektir. Dişinin poposu şişmişse yumurta yakındır. Bu hareketler de kafesi koruma içgüdüsü.

Ömer Faruk Duysak

Yeni Üyemiz
O DEİL ÖNCEDEN SALDIRMAZDI KAFESE ELİMİ SOKTUĞUMDA ŞİMDİ SALDIRMAYA BAŞLADI ARADA KENDİNİ ŞİŞİRİYOR POPOSUNA BAKMADIM DAHA KANATIYOR ELİMİ BAKAMADIM

Ömer Faruk Duysak

Yeni Üyemiz
BAKMAYA ÇALIŞTIM ELİMLE TÜYLERİNİ AÇARKEN AYAĞIYLA PARMAĞIMI TUTUYOR AMA TAM ANLAYAMADIM ŞİŞMİ DEĞİLMİ AMA SANKİ ŞİŞ GİBİ TAM GÖREMEDİM

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Bilmiyorum. Zaten elinize almanıza gerek yok karşıdan da anlaşılır. Bir şişlik yoksa yumurta yoktur. Poposunun derisinin gözükmesi lazım.

Ömer Faruk Duysak

Yeni Üyemiz
göremiyorum tüneğinden dolayı duvar tarafına geliyor popo tarafı ama bilmiyorum 1 kere çiftleşirken gördüm dahada göremedim.

erena

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRKAY
Eğer dişi yuvaya giriyorsa bu yumurtlama belirtilerden biridir.Yani artık kuşunuz yumurtlaycaktır.