Yardımınıza ihtiyacım var

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
S.a 4 çift kusla üretime basladım fakat kuslarım suanda hiç ötme yok ev üreticisiyim odaya girince ötmeye baslıyolar yalnız kalınca ötme olmuyor ve kuslar hareketsız kalıyolar odaya girince ötmeye baslıyolar ve canlanıyolar ve erkekler kur yapma ve hareketlenmeye baslıyolar ve ötüyolar kuslar yalnız kalınca neden ötme gerceklesmıyolar kuşlar birbirlerını goruyolar kafesleri yan yana yardımcı olursanız cok memmun oluurrm

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
hazır olmayan çiftler vardır zamanla oturacaktır bir başladılarmı bu seferde nasıl dinlendiricem ben bunları diye düşünmeye başlarsınız. Ufak bir radyonuz var ise gündüz saatlerinde normal bir ses düzeyinde açık tutun derim bol sağlıklı yavrular saygılar..

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Mustafa ELARSLAN' Alıntı:
hazır olmayan çiftler vardır zamanla oturacaktır bir başladılarmı bu seferde nasıl dinlendiricem ben bunları diye düşünmeye başlarsınız. Ufak bir radyonuz var ise gündüz saatlerinde normal bir ses düzeyinde açık tutun derim bol sağlıklı yavrular saygılar..

Evet 2 çifti daha yenı attım eşe zaten odaya ben girince canlanıyorlar ve asırı ötmeye baslıyolar