Yardımınıza ihtiyacım var...

emgeomap

Üyemiz
Adı
Emin
Soyadı
Axadi
  Merhaba beyler.Elimde 3 tane çift var hepsini aynı kafesde besliyorum yeni aldım.Kafesin ölçüleri 73 sm uzunluğunda, 50 sm hündürlüyünde və 40 sm eninedir.Mübişler henüz yavru kimisi henüz 1 aylık kimiside 3-4 aylık.Çiftleşemeleri için erken henüz İlerde çiftleşirlerse.Her bir çift için ayrı bir kafesdemi onları ayırmam gerekiyor yoksa bu kafesde 3 çift geçinirmi?Evde fazla yer işgal etmek istemiyorum.Mühabetler hakkında genel bilgilere sahibim bu güzel site sayesinde amma hiç çiftleşen,üren kuşum olmadığı için bu konuda sizlerin tecrübelerine ihtiyacım olucak.Bi de yanımda bir arkadaş var onun bi sorusu var.Aynı kuşun yavruları çiftleşirse yeni doğan yavrularda problemler olurmu.Lütfen uzmanlar ve üreticiler cevaplandırsın.Konumu okuyub zaman ayırdığınız için çok teşekkül ederim.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Aramıza hoşgeldin emin kardeş,kuşların birarada dursun kafesini salma niyetine kullan,orada eşleşen kuşlarını çifhaneye al,öyle birarada 73 lük kafeste bir çiftten fazla kuş bakılmaz,kafes ortadan bölünme özelliği varsa ikiye böl iki çift bak,sana tavsiyem budur diğer arkadaşın sorusuna gelince,kardeş eşleşmesi yapıldığı zaman çıkan yavruların çoğu problemli olur,ırk küçülür.

emgeomap

Üyemiz
Adı
Emin
Soyadı
Axadi
Çok Teşekkür ederim Ahmet bey.Aranıza katılmakdan qürur duyarım..Malesef kafesin ortadan ayırma gibi özelliyi yokO zaman yetiknlik haline gelinceye kadar beraber kalsınlar.Bahara doğru ayırırım.